Fidesz: Megvédjük az Erzsébet-programot!

2014. július 03. 14:21

A Fidesz szerint mindenki nyer az Erzsébet-programmal, kivéve a külföldi multik. A párt közleményben jelezte, hogy képviselői az új EP-ben is megvédik az Erzsébet-programot. Kurucz Éva kormányszóvivő csütörtöki közlése szerint az idén a 400 ezredik pályázó élhet az Erzsébet-program kínálta lehetőségekkel.

2014. július 03. 14:21

A kormánypárti képviselők az új Európai Parlamentben (EP) is megvédik az Erzsébet-programot - közölte a Fidesz sajtóirodája csütörtökön az MTI-vel. A közleményben felidézték, hogy idén is több tízezer magyar gyermek nyaralását biztosítja a program, amelyet a társadalmi szolidaritás egyik legsikeresebb programja egész Európában. Hozzátették: az bebizonyította, hogy lehet úgy is segíteni százezreken, hogy közben nem veszünk el másoktól és azok számára is elérhetővé lehet tenni a nyaralás, üdülés lehetőségét, akiknek erre önerőből egyáltalán nem lenne erre lehetőségük.

A Fidesz szerint a programnak mindenki a nyertese, egyedül a külföldi multik nem, akik az étkezési utalványok forgalmazásából származó korábbi extraprofitjukat elveszítették. Emlékeztettek arra, hogy az EU kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen az étkezési és szabadidő-utalványok szabályozása miatt. A kormánypárti képviselők a most megalakult EP-ben is ki fognak állni a nemzeti érdekek, így az Erzsébet-program megvédése mellett. Kurucz Éva kormányszóvivő csütörtöki közlése szerint az idén a 400 ezredik pályázó élhet az Erzsébet-program kínálta lehetőségekkel.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2014. július 04. 22:13
A legtöbb ember nem megy nyaralni az Erzsébet utalvánnyal, hanem elvásárolja élelmiszerre, pl. a TESCO-ban, a PENNY-ben, LIDL-ben, úgyhogy a külföldi multik is nagyon örülnek neki, mert fellendíti a forgalmukat.
Nemzeti Mutyikos
2014. július 04. 00:08
ha ezek a faszok megvedik, akkor a bozsinek annyi!
indiáner
2014. július 03. 19:00
Már megvédték többször is. Ha kiderül, hogy ez egy ilyen többszörösen megvédendő program, megfelelő többszöröződő hivatali apparátussal, akkor ne nagyon csodálkozzanak, ha elhajtják őket a választók (ez még a jobbik eset). Kihez fordulnátok, ha utál benneteket a nép? Behívnátok-e ti is?
Akitlosz
2014. július 03. 16:49
Húha! Megvédik? Na akkor ennek a pénznek is lába kel, mint a nyugdíjkasszának!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!