Világbajnok kenus lesz a Fidesz polgármesterjelöltje Pakson

2014. július 23. 07:58

Kozmann György egykori világ- és Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes kenust indítja a polgármesteri címért Pakson a Fidesz. Az ex-sportoló szerint új korszak következik Paks életében. „Mondhatnám azt is, hogy mi, paksiak a jövőben egy hajóban fogunk evezni”.

2014. július 23. 07:58

Kozmann György kenust, világ- és Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes sportolót jelöli polgármesternek a Fidesz paksi szervezete – közölte a Tolna megyei város Fidesz-szervezete kedden, késő este az MTI-vel. A közlemény szerint a 36 éves Kozmann György aktív sportolóként ötször nyert világbajnokságot, négyszeres Európa-bajnok; megbecsült tagja Paks közéletének, a város díszpolgára, tagja a Magyar Olimpiai Bizottság környezetvédelmi bizottságának.

A polgári oldal polgármesterjelöltje jó esélyekkel indul az őszi választáson, tekintetbe véve, hogy a városnak eddig is Fidesz-KDNP-s többsége volt a képviselő-testületben, valamint a várost hosszú ideje jobboldali politikus irányította – olvasható a közleményben.

Kozmann György – a közlemény szerint – a jelöltállításkor azt mondta, „új korszak következik Paks életében. (...) Mondhatnám azt is, hogy mi, paksiak a jövőben egy hajóban fogunk evezni.

A Fidesz paksi szervezetének közleménye kitér arra is, hogy Kozmann György elkötelezett egy XXI. századi modern, európai város megteremtése mellett, így fontosnak tartja az atomerőmű bővítését, amely „évtizedekre újabb lökést adhat a város fejlődésének, a munkahelyek megőrzésének, a családok biztonságos megélhetésének”.

Paks polgármestere jelenleg Hajdu János (Fidesz).

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
core
2014. július 28. 16:41
CELEBEK a politikában! (A közember nem Közönséges ember.) Négy évvel ezelőtt a fidesz ellenében, de komoly "támogatással" AKART polgármester lenni. Most még nagyobb "támogatással" még nagyobb éhséggel AKAR polgármester lenni. Ez így teljesen rendben van... (?) Egyébiránt nyilvánvaló, hogy nem ellenzi a bővítést, hiszen ez hivatalból kötelező neki, mert ugye érettségivel a kezében vezérigazgatói FŐtanácsadó… jelentős tudással és tapasztalattal a lapátjában. ez nem biztos, hogy csak őt minősíti. A helyi képviselőjelöltjei is hasonló tapasztalatokkal rendelkeznek… A kőműveseknek legalább már van szakmájuk. Azt a betyárját, de hülyére vesznek minket! Kár érte, kiváló ügynök volt.
balbako_
2014. július 23. 11:51
Ha a paksiaknak jó nekem is az.
rosszkutya
2014. július 23. 11:36
http://trollfesz.cc:8080/i/264447.jpg
Felebarát
2014. július 23. 11:07
http://hvg.hu/gazdasag/20140723_Kemenyen_megvagjak_Orbanek_a_kiemelt_spor
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!