Szatmáry Kristófot miniszteri biztossá nevezte ki Lázár János

2014. november 19. 19:51

A kereskedelempolitika kormányzati összehangolásával kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztosság nevezte ki Szatmáry Kristóf fideszes képviselőt, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnökét Lázár János.

2014. november 19. 19:51

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, a kereskedelempolitika kormányzati összehangolásával kapcsolatos feladatok ellátására, november 13-tól a jövő év május 12-ig Szatmáry Kristófot miniszteri biztossá nevezte ki - az erről szóló utasítás a szerdai Hivatalos Értesítőben jelent meg.

 
A miniszteri biztos tevékenységét a Miniszterelnökséget vezető miniszter irányítja, munkájában a miniszteri kabinetben működő titkárság segíti. Az utasítás csütörtökön lép hatályba.
 
Szatmáry Kristóf, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), valamint a Duna menti Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége (DCCA) elnöki tisztét tölti be amellett, hogy fideszes országgyűlési képviselő.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2014. november 20. 13:01
Új igazhitű maffia tag a kormányban.
csuka
2014. november 20. 13:00
A "bűnbánó táskahordó" tovább mesél: a Strabag eurómilliókkal korrumpálta a hazai politikai "elitet", a Fideszhez Simicskán és Nyergesen keresztül folyt be a piszkos pénz Forrás: https://kuruc.info/
III.mákvirág
2014. november 20. 10:47
Tiz trafik felett kijár neki...:))))))))) Hol van itt korrupció, Mr. Goodfriend?:)))))))))))
kukagyerek
2014. november 20. 10:06
Osztogatják egymásnak a zsíros pozíciókat! ÓZD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!