Bulvárosodik Simicska Lajos

2015. március 21. 11:02

A Blikkben vallott fogászati megpróbáltatásairól az ismert jobboldali médiavállalkozó egy budai luxusklinika előtt.

2015. március 21. 11:02

A Blikk munkatársa egy budai luxusklinikán találkozott Simicska Lajossal. Az ismert jobboldali médiavállalkozó, aki mostanában Orbán Viktorral szemben megfogalmazott ügynökvádjával szerepel a nyilvánosságban, fogászati kezelésen vett részt. Az eset után nyilatkozott is a Blikknek: „Nézzen rám, alig tudok beszélni. Magam sem gondoltam volna, négy órát ültem a fogorvosnál, egy komoly szájsebészeti beavatkozáson vagyok túl”. Simicska ezután méretes fekete Jaguarjával elhajtott a helyszínről.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. december 10. 14:11
Újsághír, főcím: Simicska lajos reggel felébredt, felkelt, majd felöltözött.
írmag
2016. június 21. 21:58
Valami jó keményre haraptál? Esetleg a láz-ártól fácánt kaptál ajándékba és az a kurva sörét? Azt azért nézd még meg, nem selyemzsinórral volt átkötve az állat? Menj szánkózni, de ne olyan meredekre.
Strassnoff Ignác
2015. május 31. 15:50
Nem vagyok az ecséd faszfej. Arról csak tudnék. Esetleg az apád, ha elég fiatal vagy, akkor netán megeshet, hogy nem emlékszem, melyik lotyónál nem vigyáztam eléggé. Hazudozó aki felnevelt. Igyekszem alkalmazkodni a stílusodhoz. Esetleg említs valami példát a ballibes mivoltomra! Mondjuk valami idézetet, mikor valami baloldali politikust dicsértem? Nem megy? Akkor ki hazudik nyomorék? A fogadást is elvesztetted kicsi hülye. Én már rég megszabadultam Orbán apádtól. "Minimum 4 ciklus" Muhahahaha! Havi ciklusra gondolsz? Itt ugye csak verbális hülyeség minden ilyesmi, de abba lazán fogadhatnánk, nagy összegnem is, hogy nem lesz a dakotának még 2 ciklusa. Ezt talán végighúzza, de a következőt már nem. Tekintve, hogy a választások megnyeréséhez minimum tízszer akkorát kéne csalnia, mint legutóbb. Azt meg már csak nem nézik el neki... Amúgy a rendszere objektív okokból eleve bukásra van ítélve. Ellenzék nélkül is. Erről az ellentétes véleményünk ellenére is beszélgethetnénk, ha az első hozzám szólásoddal nem bizonyítottad volna, hogy paraszt vagy, mint az oláh bocskor. Igazi menetelő hordaállat...
Tatulus
2015. május 31. 15:50
Nos, ecsém, ha nem haragszol – miután hirhedten balliberális szélhámos, azaz többek között hazudozó is vagy (nomen est omen) - így elemzéseidet, kommentjeidet csak elolvasom (már ha kedvem van), de el nem hiszem! Azért ne bizakodj abban, hogy Orbántól a közeljövőben (értsd minimum 4 ciklus) megszabadulsz – mindenesetre nem kötnék rá fogadást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!