Együtt maradhat a Raoul Wallenberg Szakközépiskola

2015. április 23. 12:46

Balog Zoltán azt a megoldást terjeszti a kormány elé a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola ügyében, hogy maradjon együtt az iskola és így történjen meg a költözés. Az épületből viszont mindenképpen menniük kell, mert az kell a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek.

2015. április 23. 12:46

Az emberi erőforrások minisztere azt javasolja a kormánynak, hogy maradjon együtt a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola a jövőben is. Ezt Balog Zoltán mondta csütörtökön a Kossuth Rádió Déli Krónika című műsorában, miután a szülőkkel és a tantestülettel megbeszélést folytatott.    

A miniszter kiemelte: azt a megoldást terjeszti a kormány elé, hogy maradjon együtt az iskola és így történjen meg a költözés. Az, hogy költözni kell, nem kérdés, azt a szülők is elfogadják, hiszen a jelenlegi épület a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kampuszának a része, és a továbbiakban szüksége van az intézménynek rá. Az, hogy az iskola együtt tudjon költözni és együtt tudjon maradni, erős szándék, és szívesen támogatja – mondta a tárcavezető.

Balog Zoltán közlése szerint arról is beszámolt a szülőknek és a tantestületnek, hogy Tarlós István főpolgármester segít keresni egy megfelelő épületet. A miniszter rövidesen találkozik a szülőkkel, és akkor felvázolja az összes alternatívát, hogy ne sérüljön az oktatás színvonala, se a hangulata.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trust
2015. április 23. 15:21
Ebből is látszik, hogy mindenen keresztül gázolnak, nem érdekli őket semmi, csak a saját érdekük! Nem értem, miért nem lehet gondolkodni, megbeszélni, majd utána dönteni? Azt gondolják ezek, hogy birkák vagyunk? Soha többet fideszt!
SLI0010
2015. április 23. 14:51
Nem előbb kellett volna ezt? Miért kell mindig felhergelni feleslegesen az embereket? Vagy eddig nekik nem esett le, hogy egy ilyen képzési helyet nem célszerű 6 helyre szétköltöztetni? Arra pedig külön kíváncsi leszek, hogy hol találnak egy olyan épületet, amit szeptemberig alkalmassá lehet tenni 1000 tanuló megfelelő befogadására
komondor
2015. április 23. 13:57
Inkább ti csomagoljatok mert mentek a lecsóba:-)
kuwiq
2015. április 23. 13:39
Eszem megáll. Ha kell a hely, keressenek maguknak! Egyébkén milyen érdekes, hogy a káderképző mindenen és mindenkin átgázolva bővül, a felsőoktatás más részei meg állandó fenyegetettségben vannak, hogy megszüntetik őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!