Hivatalosan is a jobbikos Rig Lajos nyerte a tapolcai választást

2015. április 16. 16:45

Hivatalosan is a Jobbik jelöltje, Rig Lajos nyerte a tapolcai időközi választást. A döntést Ughy Jenőné, az országgyűlési egyéni választókerületi választási iroda vezetője jelentette be, miután megszámolták a szavazatokat abban a szavazókörben, amelyben bevárták a külföldön leadott voksokat.

2015. április 16. 16:45

Rig Lajos (Jobbik) nyerte a mandátumot a vasárnap tartott tapolcai időközi országgyűlési választáson – nyilatkozta az országgyűlési egyéni választókerületi választási iroda vezetője az MTI-nek csütörtökön, miután megszámolták a szavazatokat abban a szavazókörben, amelyben bevárták a külföldön leadott voksokat.

Ughy Jenőné elmondta, hogy a választási bizottság csütörtöki határozata alapján a mandátumot 10608 szavazattal Rig Lajos (Jobbik) kapta, a második a fideszes Fenyvesi Zoltán lett 10243 szavazattal, míg a harmadik helyen a baloldali pártok által jelölt Pad Ferenc 7830 szavazattal. Rig ebben az utolsóként számolt szavazókörben is megverte ellenfeleit.

A választási iroda vezetője kifejtette: a vasárnapi időközi választás eredménye a külképviseleteken és az átjelentkezéssel szavazók voksaival együtt csütörtökön vált véglegessé.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eisenberger Benjámin
2015. április 16. 22:34
Látom, sokaknak savanyú a szőlö, Lázárnak kiválképp csípi a seggét. Pedig egy ilyen gyenge egy év után ez várható volt. Hajrá Rig Lali, bizonyítsd be, hogy rászolgáltál a bizalomra!
asszem
2015. április 16. 21:12
Anno Horthy is ajándékozott mandátumokat Szálasiéknak, hogy így részben leszerelje őket, ami tulajdonképpen meg is van, hiszen a jobbik 2010 óta "szalonképesebb" lett! Amúgy a képen látható két pacák szépen be van csiccsenve! Zazrivecz tudja már az ábrát, a másik, a naivka csupán arról álmodozik pár pillanat erejéig, mintha ő is létezne egy cseppet, pedig dehogy!
qccqccqcc
2015. április 16. 20:58
Jaj de cuki, kezdődhet Voncsibe násztánca avagy levagdosása a naaagy néppárt vadhajtásainak. Alig várjuk, hajrá, előre, szebbbirkákat a jövőnek, tegyél rended Zavrivecz, kezdd el mondjuk a nonfiguratív tetkók kötelező retusálásával. Két fejreállított s betű egymással szembefodítva, olyan cuki szívet alkot, hogy nincs, aki beleköthessen, yeah, és még cuki kis farka is lesz, arra lehet majd akasztani a múltatokat, bébi.
katus
2015. április 16. 20:38
http://alfahir.hu/jon_tiszavasvari_450_millios_fejlesztese JÖN TISZAVASVÁRI 450 MILLIÓS FEJLESZTÉSE
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!