Liszkay Gábor megvette a Napi Gazdaságot kiadó céget

2015. április 20. 11:05

Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet volt főszerkesztője hétfőn megvásárolta a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-től a Napi Gazdaság napilapot kiadó kft. száz százalékos üzletrészét. Főszerkesztővé Csermely Pétert nevezte ki.

2015. április 20. 11:05

Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet volt főszerkesztője hétfőn megvásárolta a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-től a Napi Gazdaság napilapot kiadó kft. száz százalékos üzletrészét – közölte a Napi Gazdaság Kiadó Kft. az MTI-vel.

 
A közlemény szerint a kiadó a lap főszerkesztőjévé Csermely Pétert, a Magyar Nemzet volt főszerkesztő-helyettesét nevezte ki.
 
Azt írták, az új vezetés célja, hogy az újság eddigi erős gazdasági jellegének megőrzése mellett a következő hónapokban jelentékeny társadalmi, közéleti, politikai és kulturális tartalommal bővítse ki a lapot.
 
Közölték, az átalakuló napilap irányultságát tekintve vállaltan polgári, konzervatív, mérsékelten jobboldali, azaz a jelenlegi belpolitikai viszonyok között kormánypárti médium lesz.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2015. április 29. 23:17
Gajdics kifejezetten tisztességes.
NagyPál
2015. április 25. 23:46
Szerinted hogy a csodába lehet megmagyarázni a Pasa Parkot, Lázár 8 éves gyerekéneklakását vagy a sokmilliós mély szegénységet? Szerintem sehogy. Majd lehazudják a csillagokat is az égről.
bini
2015. április 25. 23:45
Ezek szerint nem hazudják,hogy függetlenek a nagyérdemü képébe. Mindenki tudja, hogy milyen értékrend szerint szerkesztik a lapot. Sok sikert és kitartást mert szükség lesz rá a mai Magyar médiavilágban eluralkodott sivárságban.
Laibach
2015. április 25. 23:43
Addig amíg Liszkay Simicskához hasonlóan áruló nem lesz azután jön majd a Dörmögő Dömötör.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!