Nincs vezetője a paksi bővítésnek

2015. április 11. 10:00

Hivatalos bejelentés nélkül távozott posztjáról a paksi bővítést menedzselő MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. éléről Nagy Sándor, írja a 444. Nagynak még nincs utódja, távozásának okáról későbbre ígért felvilágosítást a Miniszterelnökség.

2015. április 11. 10:00

Április 7-e óta az Atomerőmű Üzemeltetők Világszövetsége londoni irodájának igazgatójaként dolgozik Nagy Sándor, aki 2012 óta az MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. vezérigazgatója volt, vagyis a paksi bővítés ügyeit menedzselő cégé.

A 444 arról ír: semmilyen hivatalos bejelentés nem volt Nagy távozásáról, a cég honlapján sincs nyoma azon kívül, hogy a volt vezérigazgató neve lekerült a menedzsment tagjait felsoroló listáról.

A 444 által megkérdezett politikusok és szakértők csak találgatni tudtak Nagy Sándor távozásának okáról, három dolog merült fel bennük összesen: vagy a kormány már nem bízott benne, vagy már aláírta az összes fontos szerződést, így sok lényeges dolga nem maradt, vagy szerette volna külföldi munkával megkoronázni a karrierjét.

A lap a Miniszterelnökségtől azt a tájékoztatást kapta, hogy Nagynak még nincs utódja, távozásának okáról későbbre ígértek felvilágosítást.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. április 11. 14:59
Egyébként érdekes, hogy a fideszes agyrokkant csipetcsapat azért érzi annyira cikinek, hogy fideszes, hogy nem mernek kommentelni, de like-dislike-kattingatásért még bejárnak ide:DDD
Tintamin
2015. április 11. 10:37
Ezt a mocskot már ő sem tudta vállalni. Hiába, ezért a történelmi méretű titkosított tolvajlásért valaki ülni fog.
Laibach
2015. április 11. 10:36
Lassan de biztosan a Lázár-Rogán-Habony trojka szétveri a fideszt. Szorgos népünk győzni fog!!! :)
pierre bayle
2015. április 11. 10:33
Az ő utódja is legyen Orgovány Béla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!