Futballhuligánok törtek-zúztak Budapest belvárosában az éjjel

2015. szeptember 04. 04:49

Csütörtökön a késő esti órákban mintegy négyszáz, különböző futballklubokhoz tartozó huligán vonult fel Budapesten. A maszkos, petárdákat és hanggránátot dobáló futballhuligánok a belvárosban többször is összecsaptak a rendőrséggel, rendőrautókat rongáltak meg. Több randalírozót őrizetbe vettek.

2015. szeptember 04. 04:49

Huligánok randalíroztak csütörtökről péntekre virradó éjjel Budapest belvárosában, a Deák tér és az Erzsébet tér környékén. A huligánok számos rendőrautót megrongáltak. Több jármű szélvédőjét betörték, kereküket kiszúrták. A huligánok a közelben lévő szórakozóhelyekről elhozott székekkel tettek kárt a rendőrautókban. 

Az MTI helyszíni tudósítója azt jelentette, hogy a környéket lezárta a nagy erőkkel kivonuló rendőrség, több személyt előállítottak a környéken, valamint a Liszt Ferenc téren. Az MTI úgy tudja, hogy nemcsak a belvárosban, hanem a Városligetben is volt összecsapás a két tábor között. 

Román szurkolókra vadásztak, rendőrökkel csaptak össze

Az Ultras Liberi beszámolója szerint „összeállt a magyar huligánunió”, a különböző csapatok négyszáz ultrája közösen vonult csütörtök éjjel a Városligetből a belvárosba, hogy a pénteki, Románia elleni Eb-selejtezőre érkező vendégszurkolókat keressenek. A szurkolói portál úgy tudja, a Nagykörúton egy háromfős román társaságot helyben hagytak a szurkolók, majd a belváros több pontján is összecsaptak a jelentős erőkkel kivonuló rendőrséggel.

Az Ultras Liberi szerint a maszkos futballhuligánok sörösüvegekkel, petárdákkal, görögtűzzel és hanggránátokkal dobálták meg a rendőröket, és több rendőrautót is megrongáltak.

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zenitaph
2015. szeptember 04. 09:51
"A körúton egy háromfős román társaság akadt a horgukra, akiket igen rendesen helyben hagytak, de ez még nem volt túl nagy fogás." "Bár a rendőrökkel való hadakozás kicsit rövidre sikeredett, elmondható, hogy nagyon jó volt a mieink fellépése és harci szelleme" nem igaz hogy ezeket a 2bites prolikat nem lehet elrendezni, hát nehogy már valakinek az legyen a hobbija, hogy rendőröket dobál kővel, meg nagy tömegben ver embereket; mindegyiket elkapni-> személyazonosítás-> börtön+ majd örökre eltiltani minden meccstől egész életébe. Amúgy meg miért is tartják magukat többre az agresszív cigányhordáknál, akiket annyira lenéznek, gyűlölnek? http://ultrasliberi.hu/a-roman-meccs-eloestejen-osszeallt-a-magyar-huliganunio-rajuk-tamadtak-a-rendorok-a-deakon-de-rafaztak/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201509
Gregorius
2015. szeptember 04. 09:05
Én csak attól tartok, hogy a magyar-román meccs ultrái -eredménytől teljesen függetlenül- összekeverednek a migránsokkal, és mindenki üt mindenkit. (És jó ha csak üt...) Remélem a rendőrség felkészült erre.
cserebogár
2015. szeptember 04. 09:03
Értelmetlen amit tettek. Egy biztos. A feszültségmérő skálája egyre nagyobb értéket mutat. A türelem egyszer elfogy. Egyre kisebb dolgokon fog kitörni az erőszak és az ösztönlény az emberekből. Akkor lesz itt nagy baj!
lavor
2015. szeptember 04. 09:00
Söpredék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!