Gulyás Márton: „Toroczkai, maga náci!”, Toroczkai László: „Gulyás, ön egy liberális troll!”

2015. december 06. 22:09

Politikai ketrecharc: a civil aktivista közel egy órán át vitatkozott Ásotthalom radikális polgármesterével. Egyikük sem kegyelmezett az ellenfélnek.

2015. december 06. 22:09

Gulyás Márton aktivista és Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere vitatkozott az N1TV K.O. című műsorában.

Gulyás korábban egy videóban kijelentette, hogy a Jobbik náci párt, mivel nemzeti és szocialista. A Jobbik kapitalizmus-kritikáját jó dolognak tartja, de szerinte elfogadhatatlan, hogy a párt „több százezer cigánybűnözőt” tesz felelőssé az ország problémáiért. Szerinte ez Toroczkairól is kijelenthető, hogy náci, hiszen a menedékkérőket és a cigányokat másodrendű állampolgárnak tartja. Ráadásul úgy látja, hogy érdekes kérdéseket vet fel Toroczkai pályája, aki korábban királyságot akart, 2006-ban a TV-székház ostromlójaként az államrend megdöntésére tört, most meg a rend védelmezőjeként lép fel.

Toroczkai így reagált: „Az a különbség kettőnk között, hogy én reggeltől estig dolgozom. Azért, hogy ezt az országot, ezt a nemzetet megvédjük, és előre vigyük. Ehhez képest ön egy troll, ön tanulmányoz engem, egy ilyen liberális megmondóember, aki tulajdonképpen nem tudom, hogy mit épített eddig még fel a világban. (...) Azt gondolom, hogy ön azt a liberális felforgató eszmét képviseli, amiről én azt gondolom, hogy egy tömeggyilkos eszme, rendkívül kártékony, és az élettel összeegyeztethetetlen.”

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2017. április 21. 22:43
Ha, a magyar törvényhozó nemesség 1867- november 25-én. a XVII. Törvénycikket nem helyezték volna hatályba, mint hatalmas történelmi tévedést, akkor nem kellene az ilyen frusztrált és idegen eredetközösségbeli Gulyás nevet viselő (nem gulyásokkal) vitatkozni! http://i.imgur.com/j403SQH.jpg
de karatna
2017. április 21. 22:33
Ez a Gulyás nevű személy, zsidó létére az izraeli illegális arab bevándorlásról is így vélekedne? Amelyet egyébként a legkorszerűbb technikával és lő paranccsal védenek. Ezáltal a behatolás szinte lehetetlen. http://i.imgur.com/Yo5PGrs.jpg Vagy ez a bőkezű emberbarátság csak a galutra érvényes, arra a népre, amely körül veszi a Gulyás-félék eredet-és érdekközösségét?
Peter8811
2015. december 08. 06:09
Elvagyok keseredve még ez a náci Toroczkai is okosabb Gulyás Mártonnál. Milyen ostobák lehettek a szülei Marcinak ha ilyen félkegyelműt hoztak a világra. Viccnek jó a Marci, de azért nem kellene mutogatni őt, már csak a kegyeleti okok miatt sem.
Peter8811
2015. december 08. 06:03
Minimális vita kultúrája nincs ennek a faszfejű Gulyásnak tálibnak, belepofázik a felnőttek beszédébe. Valószínű nem járt óvodába, meg az iskolából is kimaradt egy elmegyogyót végzett félsikerrel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!