Kósa a Telekom-ügyről: Aczél elvtárs köztünk sétál

2015. december 20. 12:06

Kósa Lajos szerint az, hogy a Telekom visszavonta szponzorációját Kovács Ákos kijelentései kapcsán, visszaidézte azt az aczéli kultúrpolitikát, amely nem a kulturális teljesítmény, hanem a politikai állásfoglalás alapján értékelte a művészeket.

2015. december 20. 12:06

Aczél elvtárs köztünk sétál”, és a Magyar Telekom idézte meg – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője vasárnap debreceni sajtótájékoztatóján, kérdésre válaszolva. Kósa Lajos annak kapcsán, hogy a Magyar Telekom felbontotta Kovács Ákossal a szponzori szerződését az énekes nőkre vonatkozó kijelentése miatt, leszögezte: az énekesnek joga van saját véleménye kifejtéséhez, és ha valaki azzal nem ért egyet, nem bosszút kell állni, hanem vitatkoznia kell vele.

A Telekom lépése visszaidézte azt az aczéli kultúrpolitikát, amely nem a kulturális teljesítmény, hanem a politikai állásfoglalás alapján értékelte a művészeket – fogalmazott Kósa Lajos.

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. december 21. 11:09
Mindekozben Fekete-Aczel Gyorgy listazza a muveszeket. MI A FASZROL BESZELUNK???? A fidesz a legnagyobb kommunista part ma.
kuwiq
2015. december 21. 09:40
Aczél elvtársnak legaláb volt ízlése. Olyan, amilyen persze, és volt TTT is. Mindenesetre fura, hogy a kormányzat ilyen szinten exponálja magát egy magánszemély mellett. Ilyesmi anno is volt, a kedvenceket ugye támogatta a kormányzat, nem bízta őket különböző cégekre, mint ezek szerint manapság. Ez amolyan tahótempó, akárhogy is nézem, primitív erődemonstráció, ráadásul korlátokkal, lejáró szerződéseket nem újítanak meg, és kizárólag mobilnetre vonatkozóakat, ha igazak a hírek. Közben meg stratégiai partnerség van, meg minden. Tán előbb kellett volna gondolkozni, de már ugye lézer elvtárs is a szokásos megfontoltságával és visszafogottságával reagált a hírre - már elnézést, de mi köze van egy miniszternek egy énekes meg egy cég közötti purpaléhoz?
Cezar
2015. december 21. 02:22
ti sétálhatnátok már ahol ő....
Papuska
2015. december 20. 22:02
A T-Sistems pont olyan képmutató, mint az Őt működtetők. Érdemes a demagóg duma elolvasása után megtekinteni a cég menedzsmentjét. Tessenek benne megkeresni a nemi egyenlőség alapján azt a néhány nőt! http://www.telekom.hu/rolunk/vallalatrol/menedzsment Ha jól számolom húsz férfihez talán hárman is vannak! Gratulálok! Ez az a kettősbeszéd, amit annyit hallunk nyugatról! Szép demagóg szavak, és pont az ellenkezője az igaz! Csodálom, hogy ez eddig senkinek sem tűnt fel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!