Jobbik: Hosszú Katinka érdemi kritikát fogalmazott meg

2016. január 07. 14:58

Duró Dóra jobbikos képviselő szerint a pártpolitikának nincs helye a sportban, ettől függetlenül kifejtette pártja véleményét kérdésben. Duró szerint Hosszú Katinka szakmai alapú, érdemi kritikát fogalmazott meg a szövetség működésével, ez a mentalitás pedig előreviszi az országot.

2016. január 07. 14:58

A pártpolitikának semmi keresnivalója nem lenne a sportban, hiszen azok a versenyzők, akik hazánk színeiben indulnak a világversenyeken, az egész nemzetet képviselik - közölte Dúró Dóra, az Országgyűlés sportért is felelős Kulturális Bizottságának Jobbikos elnöke csütörtökön az MTI-vel.

A politikus közleménye szerint ugyanakkor az a mentalitás, amit Hosszú Katinka képvisel – nevezetesen az, hogy érdemi kritikát fogalmaz meg, szakmai alapon a szövetség hosszú távú működésével kapcsolatban – előrébb viszi az országot, és a magyar sport ügyét a XXI. században.

Ha a magyar társadalomban általános jelenség lenne, hogy a nagy szaktekintéllyel rendelkező emberek a saját szakterületükön felemelik szavukat a rendszerszintű hibákkal vagy visszaélésekkel kapcsolatban, és nem lehetne őket megvenni, megfélemlíteni, elhallgattatni, sokkal előrébb tartana az ország” – vélte Dúró Dóra.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. január 08. 09:45
Jobbiknak megint igaza van! Szégyenletes, hogy a magyar sportegyesületek élére politikai szemeteket raknak. Erről volt híres a kommunista kádár diktatúra és erről híres a kommunista felcsúti maffia. Ezek a politikusok hatalmas összegeket szívnak el ami a magyar sportolóknak járna ha a zsideszbolsi politikusok nem lopnák el a sporoknak szánt támogatás nagy részét.
zőldsas
2016. január 08. 07:06
Hosszú az az idő amikor Katinka érmet nyert olimpián pedig már háromszor is lett volna alkalma. Ha Rióban sem nyer aki elmossa az víz.
ThunderDan
2016. január 07. 21:10
http://mandiner.hu/cikk/20160107_balogh_gabor_libsik_el_a_kezekkel_hosszu_katinkatol Akkor most az Alfahírt (!) parafrazálva: Jobbikosok, el a kezekkel Hosszú Katinkától! (Elég egyszerű ez az "árnyjáték"... gyakorlatilag olyan, mintha két ellenzék lenne, de megtévesztésig ugyanazokat a mutatványokat adják elő...)
tango47
2016. január 07. 19:45
Már az úszáshoz is ért. Bravo! Lassan beéri a bérlet-hamisító Barbie-babát, már ami a sokoldalúságot illeti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!