Nem támogatja a szingliadót az IKSZ

2016. január 07. 19:50

A híresztelésekkel ellentétben nem támogatja a szingliadó ötletét a KDNP ifjúsági szervezete – tudatta közleményben az IKSZ elnöke, Nacsa Lőrinc. Az ezzel ellentétes híreket terjesztő lapokkal szemben jogi úton tervez fellépni a szervezet.

2016. január 07. 19:50

Cáfolta az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke, hogy az általa vezetett szervezet támogatná az úgynevezett szingliadó bevezetését.

A Nacsa Lőrinc által csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint az IKSZ semmiféle ilyet nem tervez, nem tárgyal és a nem is támogat.  

Az IKSZ a kormány adócsökkentési politikáját támogatja, amely a fiatalokat és a családokat segíti – tette hozzá az elnök, azzal együtt, hogy az ezzel ellentétes tartalmat közlő sajtóorgánumokkal szemben jogi úton fognak fellépni.

Több internetes oldalon is az volt olvasható, hogy a KDNP ifjúsági tagozata egy vitaest keretében tárgyalná a 30 év felettiek körében bevezethető szingliadót.

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oskar
2016. január 09. 20:14
Már van. Mert akiknek nincs gyerekük azoknak nem jár a családi pótlék, Gyes, Gyed, nem kapnak CSOK (szocpol)..stb. És most a 10+10 milliót sem. Pedig sok 30 év feletti szeretne gyereket csak nem jön össze nekik. Olvasom sok helyen, hogy ennek az oka más.
Csigorin
2016. január 08. 12:34
Es ha pl igazolom ot noi tanuval hogy ronda vagyok igy onhibamon kivul elek egyedul? Ha mar kotelesseget irnak elo, tessek melle jogokat adni, utaljanak ki nekem egy Gorog Zitat, aztan megbeszeltuk a problemat :)
brekker
2016. január 08. 12:29
A gyerekeseknek ott van az adó és járulékkedvezmény, most a kiterjesztett CSOK, ennyi már nagyjából elég lesz. Ugyanúgy a nyugdíjnál a nőknek beszámít a GYES/GYED a szolgálati időbe, pedig az alatt nem fizet járadékot, ott is elég ennyi kedvezmény.
Nemzeti Mutyikos
2016. január 08. 09:12
csodalkozom hogy a katolikus fegyhaz nem tiltakozott.. pedig mekkora adobevetel jonne toluk :DDDDDD ott az a rengeteg sok apaca es anyaca..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!