Tuzson: Nem akar előrehozott választást a kormány

2016. február 10. 08:38

Nem akar előrehozott választást a kormány – jelentette ki Tuzson Bence az M1 csatorna szerda reggeli műsorában. A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár ugyanakkor kiemelte: ha a terrorveszélyhelyzettel kapcsolatos alkotmánymódosító javaslatot nem fogadja el a parlament, mindenképp az emberekhez fordulnak.

2016. február 10. 08:38

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár cáfolja azokat az ellenzéki véleményeket, amelyek szerint előrehozott választásokat akarna a kormány. Tuzson Bence erről azzal az alkotmánymódosító javaslattal kapcsolatban beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában, amely önálló tényállássá kívánja tenni az alaptörvényben a terrorveszélyhelyzetet.

Az államtitkár közölte, hogy amennyiben a javaslat nem kapja meg a szükséges kétharmados többséget a parlamentben, akkor az emberekhez fordulnak, arról azonban még nem döntöttek, hogyan fogják ezt megtenni. Tuzson Bence arról is beszélt, hogy milyen kérdések kerülnek majd elő a Fidesz-KDNP évadnyitó frakcióülésén, amelyet szerdától péntekig Lillafüreden tartanak. Elmondta, hogy az egyik fő téma a családi otthonteremtési kedvezmény rendszere lesz. Megjegyezte, hogy várhatóan szerdán megjelennek az ezzel kapcsolatos új rendeletek, amelyek egyszerűsítéseket tartalmaznak.

A frakcióülés másik témája a mindennapok biztonságának megerősítése lesz. Az államtitkár úgy fogalmazott, hogy Magyarország megvédte a határait, de nem lehet megállni ezen a ponton, mert újabb veszélyek fenyegetnek. Kiemelte, hogy az Európai Unióban ismét felvetődött a kötelező kvótarendszer ötlete, amely alapján Magyarországra is küldenének embereket. Ezt az elképzelést a kormány elutasítja és felháborítónak tartja – erősítette meg Tuzson Bence, hozzátéve: a visegrádi négyek egyetértenek a kérdésben.

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2016. február 10. 15:50
"Tuzson: Nem akar előrehozott választást a kormány" --- Tudjuk. Sorkatonaság sem lesz, mondta a múlt héten a felcsúti hazudozó. Ennek ellenére, sutyiban behívókat küldözgetnek 40-es férfiaknak. CSAK A FIDESZ/DSZ HAZAÁRULÓ ÜGYNÖK MAFFIA !
bendix
2016. február 10. 14:01
Te nagyon buta vagy!
ciprióta
2016. február 10. 13:19
ha a jelenlegi uralkodó elit nem fogja féktelen nyelvcsapásokkal kikezelni putyin valagát, ugy a következő választásokon is biztositott lesz számukra a kétharmad , ennyi...LOL
kukagyerek
2016. február 10. 12:48
"Tuzson: Nem akar előrehozott választást a kormány" ............ Nem olyan hülyék, hogy idő előtt elkotródjanak. Meg van még a potenciális préda fel, az állami földek eddig dobra nem vert része!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!