A közétkeztetést is államosíthatják

2016. március 30. 08:40

Teljes egészében elveheti az önkormányzatoktól a közétkeztetés felügyeletét az állam – értesült a Magyar Idők. A lap szerint már folynak is a tárgyalások a javaslatról.

2016. március 30. 08:40

A Magyar Idők információi szerint állami kézbe kerülhet a közétkeztetés – beleértve a gyermekétkeztetést is. A lap úgy tudja, hogy már tárgyalnak is a javaslatról, amely teljes egészében elvenné az önkormányzatoktól a terület felügyeletét.

A Magyar Idők emlékeztet, hogy a közétkeztetés államosításának lehetőségéről Lázár János már beszélt februárban, akkor azt is mondta: ha jól szervezik meg a szolgáltatást, akkor akár csökkenhetnek is az árak.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2016. március 30. 10:31
Egy rakás kisvállalkozás alól húzhatják ki a szőnyeget, nem tudom, hogy ez kinek jó...
Negue
2016. március 30. 10:17
Persze. A kormány most készül éheztetni a gyerekeket! Azért nem ártana már észhez térni! "Mint ismert, a kormány már korábban döntött a bölcsődés és óvodás gyermekek ingyenes étkeztetéséről, januártól pedig a nyári vakáció mellett már minden iskolai szünidőben térítésmentesen biztosítják az egyszeri meleg ételt a hátrányos és halmozottan hátrányos gyermekek részére, akkor is, ha még nem íratták be az intézménybe. Annak érdekében pedig, hogy jobb minőségű étel kerüljön a kicsik elé, 430-ról 570 forintra emelték az egy napra jutó finanszírozási költséget."
blicc
2016. március 30. 09:56
Már az apróért is lehajol a fidesz.
pemete jakab
2016. március 30. 09:43
"A közétkeztetést is államosíthatják" Hogy is hívják azt a rendszert, ahol mindent államosítanak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!