Helyettes államtitkár: Nem éri retorzió a demonstráló tanárokat

2016. március 30. 09:14

Sipos Imre köznevelésért felelős helyettes államtitkár szerint az igazgatók feladata, hogy zökkenő mentes legyen szerdán az általa „közösségi programnak” nevezett demonstráció, egyben leszögezte: eddig és ezután sem fogja retorzió érni az akcióban résztvevő pedagógusokat.

2016. március 30. 09:14

Eddig és ezután sem fogja semmilyen retorzió érni a pedagógusokat, amiért részt vesznek a szerdai polgári engedetlenségi akcióban – mondta a köznevelésért felelős helyettes államtitkár a Tv2 szerda reggeli műsorában. Sipos Imre hozzátette: a munkáltató és az iskolaigazgatók feladata, hogy szerdán zökkenőmentes legyen ezen „közösségi programnak” a szervezése. A Tanítanék mozgalom nevében Pukli István, a fővárosi Teleki Blanka Gimnázium igazgatója hirdetett szerdára, egyórás időtartamra polgári engedetlenséget.

A helyettes államtitkár jelezte, a köznevelési kerekasztal munkája folyamatos, a Tanítanék mozgalom 12 pontjában pedig semmi olyan követelés nincs, amelyet a minisztérium vagy a szakértői csoportok ne ismertek volna. 

A pénteki igazgatói konferenciáról szólva Sipos Imre azt mondta, három témája lesz: a tartalomfejlesztési kérdéseket járják körül, a pedagógusképzésről és -továbbképzésről tanácskoznak, valamint a fenntartásról és az iskola támogatói környezetéről lesznek előadások.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2016. március 30. 19:43
Csak a lusta, tehetségtelen "pedagógusok" követik ezt a Puki mukit. Az összeset ki kellene rúgni.
péterx
2016. március 30. 13:10
Az idő nem Puklinak dolgozik : minél hosszabb az idő , annál nyilvánvalóbb a törvénytelenség . Annál inkább hangsúlyozódik a primitív-éretlen-infantilis indulatuk . Annál inkább kiderül a tárgyalások korrektségének az eredménye . Annál inkább jogilag is sebezhetők lesznek . Annál inkább manifesztálódik a sekélyes-amatőr politikai ambíció , ál-függetlenség . Annál inkább látható lesz , hogy nincsenek egy súlycsoportban a kormánnyal stb
pitypang1125
2016. március 30. 11:08
Az nem retorzió ha a törvényellenességet díjazzák a megérdemelt módon! Pont azt kellene tenni!
Gullwing
2016. március 30. 10:29
Pedig lövetni kellene. Szemmagasságban, fejre. Feri, akkor lőjenek? Ja, már nem te döntesz. Pedig milyen szép lenne, kilőtt tanári szem, Heller meg megmagyarázná hogy igazándiból nem is úgy volt, ők lőtték a saját szemükbe a gumilövedéket. Na majd legközelebb. Tényleg lesz legközelebb? Akarjátok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!