Balog Zoltán miniszteri biztossá nevezi ki Fodor Gábor partnerét

2016. április 05. 09:10

Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter bejelentette, hogy Czeizel Barbarát nevezi ki az autista gyermekek korai fejlesztéséért felelős miniszteri biztosnak, ötmilliárd forintos keretet biztosítva. Hogy Czeizel Barbara Fodor Gábor élettársa vagy felesége, arról ellentmondásos információkat gyűjtött az Index. Egy biztos: a politikusnak két gyermeke született az újdonsült biztostól.

2016. április 05. 09:10

Czeizel Barbara, Fodor Gábor partnere lehet a korai intervencióért felelős miniszteri biztos – az Index információi szerint. Ez annyit jelent, hogy az autista gyermekek korai fejlesztését célzó ötmilliárdos – főként uniós forrásból finanszírozott – program az ő kezébe kerül majd. 

A Blikk úgy értesült, hogy 2009-ben Fodor Gábor és Czeizel Barbara külön éltek, majd két évre rá elváltak, ám a politikus legújabb vagyonnyilatkozatában ismét élettárs/házastársként van Czeizel megjelölve. A Magyar Liberális Párt azt közölte, hogy Fodor Gábor felesége Czeizel Barbara, azonban nem élnek együtt. 

Egy biztos: a politikusnak két gyermeke született volt feleségétől, akit most biztossá neveztek ki.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2016. április 05. 15:39
Hát gy ránézésre a svédeknek adok igazat...Olyan mint a francia forradalom elején a Harmadik rend..Vagy híres opera: a TRAVIata.
Agnieszka
2016. április 05. 13:51
Czeizel Barbara tudomásom szerint nagyon régen foglalkozik sérült gyerekek fejlesztésével. Szaktekintély. Nem tudom, mi a csudának kell ehhez hosszasan részletezni Fodor Gáborhoz fűződő kapcsolata kacskaringóit, különös tekintettel a gyerekekre és Fodor vagyon nyilatkozatára. Valahogy olyan taszítóan nem illik a kinevezés tényéhez.
maanzaad
2016. április 05. 13:32
Fujjjjjjj, de gusztustalan a fidesz és agyhalottai...........
még fokozza
2016. április 05. 13:24
"Egy biztos: a politikusnak két gyermeke született az újdonsült biztostól." Fodor Gábor szült? Aszta, hogy fejlődik a genetika.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!