Távozik a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet főigazgatója

2016. augusztus 30. 15:54

Személyes okokból távozik a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet főigazgatói posztjáról Török Krisztina, a jövőben pedig az Országos Tisztifőorvosi Hivatal munkáját segíti majd.

2016. augusztus 30. 15:54

Szeptember 1-jével távozik posztjárók Török Krisztina, a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet (NEFI) főigazgatója – tájékoztatta az Országos Tisztifőorvosi Hivatal (OTH) kedden az MTI-t. A közlés szerint Török Krisztina személyes okok miatt távozik posztjáról, és a jövőben az országos tisztifőorvos felkérésére az OTH munkáját segíti.

Török Krisztina korábban a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőségi- és Szervezetfejlesztési Intézet főigazgatója volt, azt megelőzően pedig az Egészségügyi Minőségfejlesztési és Kórháztechnikai Intézetet vezette.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2016. augusztus 30. 19:53
egyre nagyobb a gáz.. régebben a balhékat a portások vitték el..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!