Jogerős: Deutsch Tamás nyert Juhász Péterrel szemben

2016. október 27. 15:11

A másodfokú ítélet szerint Juhász Péter megsértette Deutsch Tamás személyiségi jogait, amikor a fideszes politikus drogfogyasztásáról tett állításokat – értesült a Mandiner. Deutsch lapunknak elmondta: megnyugvással fogadta az ítéletet.

2016. október 27. 15:11

A Mandiner értesülései szerint jogerős ítélet született abban a személyiségi jogi perben, amit Deutsch Tamás indított Juhász Péterrel szemben. Az ellenzéki politikus korábban a fideszes politikus drogfogyasztásáról tett kijelentéseket.

A csütörtökön született ítélet Deutsch korábbi fellebbezését fogadta el, eszerint Juhász Péter megsértette Deutsch Tamás személyes méltóságát, jó hírnevét és személyes képmáshoz való jogát.

Az ítélet kapcsán a Mandiner megkereste Deutsch Tamást, aki úgy nyilatkozott: megnyugvással fogadta a bíróság ítéletét. „Veritas vincit”, az igazság győz - mondta lapunknak a fideszes politikus. Deutsch elmondása szerint próbapernek szánta az ügyet, úgy látja, Juhász Péter „gátlás nélkül”, „hajmeresztő rágalmakkal” támadja politikai ellenfeleit. A fideszes politikus szerint két dolgot lehet ilyenkor tenni: vagy szemet hunyni a vádak fölött, vagy pedig pert indítani. Most az utóbbit választotta, és örül az ítéletnek.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zőldsas
2016. október 28. 02:12
Péter ezért a pénzért mennyi spanglit kell eladni, vagy ezt is a Portik fizeti
kjkj945
2016. október 27. 18:30
""Jogerősen pert nyert Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője Juhász Péterrel, az Együtt politikusával szemben, akinek félmillió forintos sérelemdíjat is kell fizetnie""
ThunderDan
2016. október 27. 18:19
Tetszett, ahogy ma a kormányinfón Lázár alázta Juhász Pétert, a Juhász által kilátásba helyezett per kapcsán. :)
abraka
2016. október 27. 16:41
Deutsch megnyugvással fogadta az itéletet és ennek örömére rápöffentett egy rakétára
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!