Erzsébet-utalvány: Nem mindenki 10 ezer forintot kapott

2016. december 14. 13:19

Akadt olyan budapesti nyugdíjas, aki 10 ezer helyett csak 5 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt kapott.

2016. december 14. 13:19

Állítása szerint cak 5 forintnyi Erzsébet-utalványt kapott egy budapesti nyugdíjas, aki azt mondja: nem csak ő, hanem édesanyja is kevesebb utalványt kapott a vártnál, amit egyébként egy nélkülöző családnak adományozott.

A posta szerint ők csak kézbesítenek, míg a kormány szerint elképzelhető, hogy csak nem hajtották szét az utalványokat. A Fidesz szóvivője szerint ha valóban csak 5 ezer forintot kaptak, akkor ott valami hiba történhetett.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. december 15. 19:27
Mszp dk ballibs ujabb hazugsága hogy az utallvány gyártó cég januában csődbe megy ,nos ez nem igaz. Állam a garancia rendszeren keresztül folyik , nem céges Szép kártya Erzsébet kártya utalványok , nem lehet hogy csődbe menjen . Az államnak van elektronikus rá látása az utalványra ,még arra is mire költöd az utalványt.
áfonya
2016. december 15. 18:19
Habzó szájú ballibsik hazudozása az utalvány körül megdőlt . Eleven 5 ezres utalványt nem küldhettek ki... 4x 2 ezret 2x1 ezrest ,na most ha öt ezrest küldenek ha hozzá nyúltak akkor az 2x1 ezret ketté kellett volna vágni ..Itt megdőlt az 5 ezer forintot küldött utalvány állítása
belga
2016. december 15. 09:54
Most már abba lehetne hagyni, erről a témáról minden csont lerágva. És aki akarja, tényleg odaadhatja azoknak, akik tényleg rászorulnak, sajnos sokan vannak.
csuka
2016. december 15. 07:58
Más, fideSZDSZ MAFFIA hírek: „Ahogy az már a bevezetőből is sejthető, a polgári/nemzeti/keresztény értékrendet képviselő aggódó fideszeseknek nem fontos ez a kérdés. Vagy fontos, de nem zavarja őket. Vagy fontos, és még érdekükben is áll, mert megfogadták a jó tanácsot. Máskülönben milyen egyéb okkal magyaráznánk, hogy egy polgári/nemzeti/keresztény politikus hazája szolgálata helyett multinacionális óriáscégek intézményesített gyarmatosításához asszisztáljon?!” http://alfahir.hu/egy_polgarinemzetikereszteny_politikus_miert_asszisztal_a_multik_gyarmatositasahoz --- „Mészáros László Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő egy 63 négyzetméteres lakást bérelhet 2012 óta 68 ezer forintért, holott a hasonló méretű lakások a környéken 150 és 200 ezer forint közti összegbe kerülnek havonta. Görgényi Máté (Fidesz-KDNP) képviselő esete már titokzatosabb, neki a nagymamája kapott bérleti jogot egy 104 négyzetméteres lakásra havi 108 ezerért (piaci ár: 300-400 ezer), igaz, az említett nagymama sosem lakott ott, az ingatlanban a politikus él családjával. Szabó József, Ferencváros jegyzője 70 négyzetméteres lakásban lakik és 80 ezret fizet, Veres László, az előző ciklus fideszes képviselője és az önkormányzati lap felelős szerkesztője pedig meg is vásárolhatott egy értékbecslő által 20 millióra értékelt ingatlant - 9,6 millióért. Az alpolgármester, Formanek Gyula lánya 72 négyzetméteres lakást vett meg 8,7 millióért, a környéken az ilyen méretű ingatlanok egyébként 30-40 milliót érnek. A Magyar Nemzet megkereste Bácskai János fideszes polgármestert, aki elmondta: minden a szabályok szerint történt, nyilvános minden, és nem tartja aggályosnak, sem összeférhetetlennek, hogy a Fidesz–KDNP politikusai is lakáshoz jutottak, még akkor sem, ha a díjak a valós piaci áraktól elmaradnak.” http://alfahir.hu/ferencvarosban_is_aron_alul_szorjak_maguknak_az_onkormanyzati_lakasokat_a_fideszesek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!