Már minden nyugdíjas megkapta volna a tízezer forintját készpénzben, ha a kormány hallgat az ellenzékre

2016. december 16. 13:34

A Demokratikus Koalíció emlékezteti a kormányt: a DK ezerszer elmondta, hogy ne Erzsébet-utalványon, hanem készpénzben, a nyugdíjfizetéssel egyszerre fizesse ki a tízezer forintot a nyugdíjasoknak.

2016. december 16. 13:34
Molnár Csaba

Ahogy a közterület-fenntartókat télen a téli időjárás szokta meglepni, a BKK-t és a MÁV-ot az utasok szokták zavarni, úgy a Postának a karácsony előtti csomagok és Erzsébet-utalványok kézbesítése jelentett megoldhatatlan problémát. Idén nem csak a gondosan kiválasztott és megrendelt karácsonyi ajándékok, hanem az Erzsébet-utalványok kézbesítése is januárra csúszhat.

A Demokratikus Koalíció emlékezteti a kormányt: a DK ezerszer elmondta, hogy ne Erzsébet-utalványon, hanem készpénzben, a nyugdíjfizetéssel egyszerre fizesse ki a tízezer forintot a nyugdíjasoknak, mert az utalványokat sem a kormányhivatalok, sem a Posta nem lesz képes kivinni karácsony előtt. Az Orbán-kormánynak még egy ilyen egyszerű feladat is meghaladta a képességeit, a fantasztikus megoldáshoz ezúton is gratulálunk.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. december 18. 08:58
Ja ti azért akarjátok a pénzt, hogy piát cigarettát tudjanak venni!! Hogy ha éhen halnak, annak ti csak örültök.
balbako_
2016. december 18. 08:19
Lehetett VOLNA, de nem lett, sőt TÉNYLEGESEN csökkentettétek, nem kicsit nagyon. Reálértékben pedig nagyon nagyon!
Dénia
2016. december 18. 06:35
Pont azért nem ti vagytok kormányon, mert még annyit sem tudtok, hogy miért jobb a kormánynak ha utalványt ad, mint ha csak úgy pénzt.
Burmin
2016. december 17. 21:09
Brékin nyúz Kálmán Olgica a HÍRTV-hez igazol...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!