Ez egy kismama vacsorája egy pesti kórházban

2017. május 23. 21:41

Hagyma, kenyér, tejszínkrém: ez a vacsorafejadag egy budapesti kórházban a kismamák számára, 2017 májusában.

2017. május 23. 21:41

(Olvasónk felvétele.)

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2017. május 25. 09:10
Hát, ez tényleg nem sok. Lehetne mellette 2 szeletke jobb minőségű parizer meg még egy fél szelet kenyér. Az újhagymánál jobb lenne fél paradicsom, v. zöldpaprika. Viszont ez egy kórház. Magyarországon nemzeti sport a fizetéssel, járulékkal trükközni. Ez VAN akkora szégyen, mint a valóban nem túl vonzó, v. bőséges vacsora. Azonkívül, miután otthon is eszünk, nem igazán tudom, miért elvárás a gyógyítás mellett ingyen étkezést is elvárni az ország szinten mindenképpen kevés befizetett járulékból. Ingyen kapja itt a gyógyítást is, meg a benn fekvéssel járókat nem kevés bent fekvő magyar állampolgár. Mit szóljon az, aki nem keres annyit, h. azt a magán ellátást igénybe vegye, amire SEMMI nem jár az élete során befizetett járulékból, viszont egy életen át fizetett az átlagosnál lényegesen nagyobb jövedelméből járulékot? Ő pontosan ugyanazt kapja, mint aki sohasem fizetett. Ezt úgy hívják, h. szolidaritás. Azt is lehet viszont mondani, h. több a potyautas, mint amennyit a rendszer elbír.
nyugalom
2017. május 25. 00:06
Ez egy aljas írás! Szülés előtt honnan tudod, hogy kinek mit szabad és miért, miért nem? Ne tessenek már pápább lenni!
Akitlosz
2017. május 24. 21:10
"Ez egy kismama vacsorája egy pesti kórházban" No és mi ebben a szenzáció? Nem így van ez a kórházakban már évtizedek óta? Aki ezen elcsodálkozik ő szerencsés lehet, mert akkor sokat nem lehetett kórházban.
Finale*
2017. május 24. 19:56
Melyik korhazban ? Honnan lehet igy tudni ,hogy igaz -e ?? Mert ez igy nagyon nem konkret , hogy " egy butapesti korhazban ". Tessek megnevezni pontosan a korhaz nevet, konkretan az idopontot ,hogy mikor keszitettek ezt a vacsorat, hogy a megnevezett korhaz reagalhasson ezekre az irasokra .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!