Önkormányzati képviselő lett Havas Henrik

2017. május 15. 08:10

Időközi önkormányzati képviselő-választást tartottak vasárnap a Pest megyei Kisorosziban, amelyen Havas Henrik tévés személyiség is elindult. Sőt: a négy képviselői helyért induló tizenöt jelölt közül a második legtöbb voksot kapta, így önkormányzati képviselő lett.

2017. május 15. 08:10

Molnár Csaba független jelöltet választották meg a Kisorosziban tartott vasárnapi időközi választáson a település polgármesterévé – közölte az MTI-vel a helyi választási iroda vezetője, Eőryné Mezei Orsolya jegyző. A mintegy ezerfős Pest megyei település vezetéséért három független és egy munkáspárti jelölt indult. Molnár Csaba 217, Nádasdi-Csontos Elek 152, Greff Gyuláné 122 és Pálmai Ferenc, a Magyar Munkáspárt jelöltje 5 szavazatot kapott. 

A négy képviselői helyre Benedek Károlyt 284, Havas Henriket 253, Surányi Pétert 180 és Kovács Sándort 178 szavazattal választották meg a település lakói. Mind a négy képviselő független jelöltként indult – részletezte a választási iroda vezetője. A négy képviselői helyért pedig tizenöt jelölt mérette meg magát.

A Pest megyei községben azért kellett időközi önkormányzati választást kiírni, mert a képviselőtestület négy tagjából hárman még január 18-án megszavazták a testület feloszlatását. A választási törvény értelmében ezért 100 napon belül új képviselő-testületet és polgármestert kellett választania a településnek. 

(MTI)

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2017. május 15. 21:06
Szánalmas
gepida
2017. május 15. 17:33
Mindig van lejjebb. Na nem a Havassal van gond, ő olyan amilyen. Hanem a baj, hogy van 253 ember, aki rá szavazott. Még egy is sok lenne!
luisbathhelena
2017. május 15. 16:48
Bár én arra tippeltem hogy nem szavazzák meg, de tévedtem. Rá kell jöjjek Havas megtalálta a hozzá illő élethivatást: képviselőség a kisoroszi önkormányzatban. Ez az ő szintje. Mivel a képernyőn nagyobbra tör ezért évek óta röhejes és szánalmas.
röviden
2017. május 15. 12:29
Nagy előrelépés ez Havasnak is, de főleg a kisorosziaknak. Szinte irigylem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!