Százkilós bombát találtak a Ludovika téren, az Üllői utat is lezárták

2017. június 24. 12:25

A robbanótest beazonosításának idejére többek között kiürítették a többi közt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kollégiumát, lezárták az Üllői utat 200 méteres, az Orczy utat és a Haller utcát pedig 50 méteres szakaszon, a 3-as metró pedig nem áll meg a Nagyvárad téren.

2017. június 24. 12:25

Feltehetően egy 100 kilogrammos bombát találtak építkezés közben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika téri campusánál, az épületeket kiürítik – közölte a Magyar Honvédség Tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel. Markovics Zita tájékoztatása szerint a robbanótest beazonosításának idejére kiürítették a többi közt az egyetem kollégiumát, mintegy száz embernek kellett elhagyni az épületet.

Az Üllői utat 200 méteres, az Orczy utat és a Haller utcát pedig 50 méteres szakaszon lezárták a forgalom elől, a Nagyvárad téren nem állnak meg a 3-as metró szerelvényei és a 24-es villamos a Keleti pályaudvartól az Elnök utcáig, a Közvágóhídtól pedig a Balázs Béla utcáig szállít utasokat.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. június 24. 15:37
Hihetetlen mennyiségű bomba hullott a városra, még sokáig szembesülünk ezzel.
békalepcse
2017. június 24. 13:33
De jó hogy nem robbant fel eddig. Amikor ott katam szinte naponta ott voltam kint, gyerekként is és amikor gyermekem lett vele, barátaival is.
Lotti
2017. június 24. 12:53
És még évtizedekig fognak találni. Hisz csak 70 éve fejeződött be a háború.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!