Elutasítja a kötelező betelepítést Nógrád megye önkormányzata

2018. január 25. 19:34

A kötelező, felső korlát nélküli betelepedési kvóta végrehajtását és a „bevándorlásszervező irodák” létrehozását is elutasította Nógrád megye önkormányzata.

2018. január 25. 19:34

Nógrád megye önkormányzata csütörtöki ülésén elutasította a kötelező, felső korlát nélküli betelepítési kvóta végrehajtását és a „bevándorlásszervező irodák” létrehozását – közölte az MTI-vel az önkormányzat elnöke. Skuczi Nándor (Fidesz-KDNP) hozzátette: a közgyűlés egyidejűleg kifejezte, hogy támogatja a kormány betelepítés megakadályozását célzó törekvéseit.

Kötelezettségünknek érezzük, hogy hazánk és kultúránk védelme, állampolgáraink, családjaink biztonsága érdekében összefogásra buzdítsuk megyénk lakosait, településeit – fogalmazott az elnök.  A döntést kilenc igen szavazattal hozták meg, hat képviselő nem vett részt a szavazásban.

(MTI)

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton
2018. január 26. 11:16
Van ott elég cigány. Még azokat sem sikerült kivakarni a nyomorúságból. Nem kell a "megélhetési bűnöző" utánpótlás.
Gépész53
2018. január 25. 22:39
Ez már röhej! Ki a fene akar Nógrád megyébe bevándorolni?! Kész elmegyógyintézet már az egész ország!
Rike
2018. január 25. 22:15
Ez hót rendben van, ezek a lányok fiúk rendes magyar emberek. Orbánék ötvenezer külföldit be. Tényleg, Keressetek rá! Annyit .Harcolni gyerekek!
Akitlosz
2018. január 25. 21:51
Első egyetlen és utolsó hír róluk ebben a ciklusban. Hiába csinálnak úgy mintha bármi hatalmuk lenne, amikor nincsen. A megyei önkormányzatok csak a politikusi kaszt megélhetését szolgálják, gyakorlati jelentőségük, hatalmuk, kb. semmi nincsen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!