Aláírásgyűjtést indított Juhász Péter közéletből távozásáért egy nőket képviselő egyesület

2018. március 04. 10:55

Az egyesület alapítója felháborítónak tartja, hogy Juhász Péter, aki a sajtóhírek szerint bántalmazta volt élettársát, induljon az országgyűlési választáson.

2018. március 04. 10:55

Juhász Péter, az Együtt elnökének közéletből távozásáért indított online petíciót a Mindennapok Női Szemmel Egyesület.

Király Nóra, a fővárosi egyesület alapítója vasárnap Budapesten a közmédiának nyilatkozva elmondta: felháborítónak tartják, hogy Juhász Péter, aki a sajtóhírek szerint bántalmazta volt élettársát, három gyermekének édesanyját, induljon az április 8-i országgyűlési választáson.

Az egyesület felszólítja Juhász Pétert, hogy mondjon le minden tisztségéről és vonuljon vissza a közéletből – jelentette ki, hozzátéve, az ellenzéki politikus viselkedése megengedhetetlen, és méltatlan az Országgyűlés szellemiségéhez.

Király Nóra közölte, Juhász Péter távozása érdekében online petíciót indítottak.

(MTI)

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2018. március 05. 18:27
A ballib sajtó feltehetően azért futtatja ezt a gyanús alakot, mert különben ámokfutásba kezdene és maszoposok stb. viselt ügyeit teregetné ki. NB: Rogánról kb. olyan lesújtó a véleményem, mint a jelen fórum tárgyáról.
xoltan
2018. március 05. 17:06
Fuggetlenul a konkret esettol, ez a csoport nem tul hiteles. Leginkabb egy fideszes hazugsagnak tunik. (marmint a szervezet maga) Talan ha talaltam volna valamit arrol hogy mit is tesznek a nokert amikor nem politikai cellal kampanyolnak, akkor maskent itelnem meg. Mondjuk nemi keresgeles utan talaltam egy idei projektet amin rajta van a nevuk. 200 millas projekt. Csak ugy ropkodnek a szazmilliok a fidesz kozeleben. Kivancsi vagyok mi lesz belole. http://www.fuzesgyarmat.hu/unios-palyazatok/-a-nok-a-csaladban-es-a-munkahelyen Mindennapok Női Szemmel Egyesület https://www.civilek.hu/civil-szervezetek/mindennapok-noi-szemmel-egyesulet/ https://www.civilek.hu/rolunk/ A szervezet legfőbb rendezvényei között megemlíthetjük a Civil Összefogás Fórum és Civil Együttműködési Tanácskozás megalapítását illetve a Békemenetek megszervezésében való aktív közreműködést.
gwrf
2018. március 05. 15:16
klassz - a bolsi sajtó elterjeszt egy szemenszedett hazugságot Juhászról, majd gründol egy fantomszervezetet, és az petíciót nyújt be :) Habonyárpi két női retikül vásárlása között mindig előáll valami remek ötlettel, amivel egyberánthatja a prolicsürhét.
2018. március 05. 12:00
"Az egyesület felszólítja Juhász Pétert, hogy mondjon le minden tisztségéről és vonuljon vissza a közéletből " El kell ismerni, hogy a Fidesznek minden részletre kiterjed a figyelme!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!