Az ellenzék úgy viselkedik, mintha az ország csak Budapestből állna

2018. július 31. 08:06

Ahogy én azt sem gondolom, hogy létezik objektív újságírás, úgy abban sem hiszek, hogy a propagandának egy másik propaganda lenne az ellenszere.

2018. július 31. 08:06
Ungár Péter
Ungár Péter

„Először is tisztázzuk, ez most egy pártlap lesz innentől? 

Nem. Világos és nagyon egyértelmű világképpel rendelkező lap lesz, de ahogy én azt sem gondolom, hogy létezik objektív újságírás, úgy abban sem hiszek, hogy a propagandának egy másik propaganda lenne az ellenszere. Sőt, ez a lap elsősorban azoknak fog szólni, akiknek elege van a mindent leegyszerűsítő propagandából.

Korábban az országos média attól volt hangos, hogy ön ajánlatot tett Simicska Lajosnak, hogy megvásárolná a Magyar Nemzetet és a hozzátartozó médiaportfóliót. Miután ezt az ajánlatot visszautasította a tulajdonos, az után fogalmazódott meg önben, hogy a kormánypárttól független vidéki nyilvánosságba is befektessen vagy már korábban is a tervek között szerepelt ez? 

Ez mindig is szerepelt a terveimben, és az április 8-i választás nagyon is megerősített ebben. Az ellenzék úgy viselkedik, mintha az ország csak és kizárólag Budapestből állna, a Fidesz meg közben nevetve hozza az újabb kétharmadot. Az ellenzéknek akkor van esély, ha minden egyes választót ugyanannyira fontosnak tart majd, ehhez viszont szükség van arra, hogy mindenkihez el tudjuk juttatni az üzeneteinket.

Tulajdonképpen mi a célja ezzel az egésszel? 

Ellenzéki politikus vagyok, az a célom, hogy leváltsuk a Fideszt és Magyarország új irányba tudjon elindulni. A vidéki sajtó eszköz és nem cél, de szerintem a legfontosabb eszköz. Nem közvetlenül a Fidesz leváltásához, hanem ahhoz hogy újra legyenek viták és eltérő álláspontok az ország minden egyes pontján a közös dolgainkról. Mert a végső cél eléréséhez ez a nulladik lépés.”

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bűbájos Küsmödy
2018. augusztus 01. 13:05
Aztaaa! Figyeljétek meg, maholnap akár még arra is rájön a beszédhibás kóbikölyök, hogy kék az ég és zöld a fű !!!
Vakfolt
2018. augusztus 01. 08:51
Egy politikusnak kellenek kapcsolatok, szövetségesek. Fordulhat úgy a helyzet, hogy a kapcsolatok és a szövetségesek változnak, de ha egynél többször, az a politikus hitelességét rongálja. A hitelesség a választói felé, a hitelesség a leendő és meglévő szövetségesek felé. Na most itt van ez a gyökér, aki dokumentáltan kijelenti, hogy úgy állapodott meg valakivel, hogy esze ágában sem volt betartani a részét. Ahogy ezt előadta, úgy tűnhet belőle, hogy a fajtáját védte. Csakhogy akit átbaszott, az is a fajtája! Ki fog egy ilyennel megállapodni ezután? Tisztességes ember nyilván nem, csak olyan, aki szintén ilyen hiteltelen takony. És az első adandó alkalommal hátba szúrják egymást. Meg a második és a többi alkalomból is. És ezek az új, progresszív politikus generáció? Na jó, hagyjuk. A fidesz nem lenne a negyedik ciklusban kormányon, ha ilyen alakok lennének benne.
Burmin
2018. július 31. 13:03
Vicces:
nyugalom
2018. július 31. 12:15
Miota ismeri az lmp a videket, videkieket? A belvarosi tenyeszet pont olyan, mint a momentum. A kofa Berni, mint soros-ugynok, a tanacsadoja, stb, milyen hitelesek a levaltasban, kulonosen ugy, hogy mast meg nem hallotunk toluk, csak a levaltas, levaltas, no de miert? Ok jol elvannak a Parlamentben, sunyin bejuttattak magukat, egymast, aztan johet a lozung, no meg a pihenes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!