Felakasztottak egy Ujhelyi István-bábut

2018. szeptember 21. 15:39

A politikus azt írja a posztban: „Orbán Viktor gyűlöletpolitikája ide juttatta az országot: immár nem is annyira burkoltan fenyegetnek akasztással.”

2018. szeptember 21. 15:39

Csütörtök este egy jobboldali portál fejjel lefelé felakasztott egy Ujhelyi István szocialista politikust ábrázoló bábot a II. János Pál pápa téren – erről tett ki posztot a Facebook-oldalára az MSZP európai parlamenti képviselője. A politikus azt írja a posztban: „Orbán Viktor gyűlöletpolitikája ide juttatta az országot: immár nem is annyira burkoltan fenyegetnek akasztással”, és azt, hogy ez az akció már nem maradhat hivatalos következmények nélkül  – írja az Index. 

Az akciót szervező portál azt írja, hogy azt a bábut lopták el, amelyen a hétvégi ellenzési tüntetéseken Orbán Viktor képe volt látható. 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2018. szeptember 21. 17:27
"elmentünk a Kossuth térre, amikor már nyugovóra tért a nap és elhoztuk azt a bábut, amit láthatott a nagyközönség az élő közvetítésekben, amire Orbán Viktor fej volt szerkesztve. Ezt a bábut ütötték, rúgták, vágták és mindenfélét toltak a szájába. Ezt azért léptük meg, hogy megismertessük az érem másik oldalát. Ugyanis pár nappal ezelőtt azok az emberek, akik ezt a sereget összeverbuválták, a színpadon vörös fejjel üvöltve a mikrofonba háborút hirdettek, diktatúráról és pokolról szónokoltak, illetve, hogy „verjük meg Orbán Viktort!“. Tehát egész egyszerűen lenyúltuk ezt a bábut, Orbán Viktor fejét eltávolítottuk és ráillesztettük Ujhelyi Pistike buksiját. Mivel a bábut már keresik, nyugodtan elmehetnek érte, az alábbi helyszínen található meg: Köztársaság térnél, a régi MSZ(M)P Székháznál felhúzva egy fára lengeti a szél… Vadhajtások.hu" Kérdés, itt a válasz: https://www.vadhajtasok.hu/2018/09/19/felakasztottuk-ujhelyit-a-koztarsasag-ternel-megtalaljatok/
a hun
2018. szeptember 21. 17:04
Önakasztás. Öngyilkosság sem, mint jogos fölháborodás sem Orbán Viktor számlájára írandó. Bár, az Ujhelyi-féle bolsevikok sose tartották felnőttnek a népet, attól még a nép-Orbán nélkül is-tudja, ki méltó a megvetésére.
Mich
2018. szeptember 21. 17:03
Orbán helyett magát akasztotta fel az Újhülye. Ennyi.
formaegy
2018. szeptember 21. 16:53
Akkor nézzük csak ki kezdte ezt az aljasságot? Már 2008-ban elkezdtétek az aljas uszító, gyűlölködéseteket, és még te pofázol Ujhelyi???????? Sickratman: „Orbán Viktort élve megnyúzni, Lovas István kibelezni, kiherélni, Kövér Lászlót lámpavasra kötni, Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni, Bencsik Andrást késhegyre szúrni, az összes Magyar Nemzetest fejbe rúgni.” (…) „Fajra zsidó ez a megélhetési magyar, egy zsidó zombi, aki zsidó vért akar. Hát ilyenekből áll ez a jobboldal, menjenek a picsába, de azonnal! Üssed, verjed, kúrjad, szúrjad, vágjad, akasszad! Élve ne hagyjad!” És akkor a díszes JELEN csőcselék bandátok! - Úgy fog járni Orbán, mint Ceaușescu. - Orbán Hungarocell fejének rugdosása - Lámpavason fognak lógni - Hordó Orbán képével amit buzdítva a színpadról ütöttek az elmebajos csőcseléketek - az ATV betelefonálós nyugdíjas csoport aljas megszólalása, és fenyegetése stb stb stb Miről beszélsz te mocsok szaralak! Éveken keresztül taposod az országot, a magyarokat, a külföldi görényeidet folyamatosan az országra uszítod, nyilatkozataid aljas, mocskos hangnemben előadva...stb.stb. Miről beszélsz, te hazaáruló tróger? Hallgasd az ATV műsorait a díszes vendégseregével, hogy milyen aljasul beszélnek, hazudoznak, uszítanak, szítják a gyűlöletet! Miről beszélsz, te féreg?! Szokd meg, hogy amilyen a mosdó, olyan a törölköző! Vége annak a világnak, hogy ti minden aljasságot elkövethettek, a jobboldal pedig hallgat! A hazaárulóknak KUSS a neve! Szégyelld magad te hazaáruló, magyarellenes, magyarokat taposó szarházi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!