OKF: Hamarosan folytatódhat a szemétszállítás az érintett településeken

2018. október 31. 07:18

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közölte, hogy a szolgáltatás ellátásához szükséges források rendelkezésre állnak.

2018. október 31. 07:18

A katasztrófavédelem kedden megtette mindazokat az intézkedéseket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy szerdán folytatódjon a szemétszállítás Pest és Nógrád megye 116 településén – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kedd este az MTI-vel.

A közlemény szerint, bár a Zöld Híd Kft. ügyvezetője a katasztrófavédelem központjában kedd este tartott találkozón megtagadta a katasztrófavédelem szolgáltatásra kötelező határozatának átvételét, a kötelezés hatályos.

Arról, hogy melyik településen mikor viszik el a háztartási hulladékot, a katasztrófavédelem a főigazgatóság és a két megyei katasztrófavédelmi igazgatóság honlapján keresztül, közleményben tájékoztatja az érintett lakosokat - írta az OKF, hozzátéve: a szolgáltatás ellátásához szükséges források rendelkezésre állnak.

(MTI)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julismama2
2018. október 31. 09:36
https://magyaridok.hu/belfold/gemesi-politikai-jatszmaja-3625166/
Természetes Orbánizmus
2018. október 31. 07:37
A liberális szemét szállító nem végzi a munkályát de a kormányra mutogat! Ezért bűntető vád alá kell helyezni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!