Időközi önkormányzati választást tartanak két településen

2018. december 02. 10:30

A szennai és a nemesszentandrási lakosok adhatják le voksaikat.

2018. december 02. 10:30

Két településen tartanak ma időközi önkormányzati választást: Szennán polgármestert és önkormányzati képviselőket, Nemesszentandráson településvezetőt választanak.

A Somogy megyei Szennán azért rendeznek időközi választást, mert a képviselő-testület szeptemberben feloszlatta magát. A polgármesteri székért két jelölt indul: egyikük a Fidesz-KDNP színeiben, másikuk függetlenként. A négy képviselői helyre tízen pályáznak, közülük négyen a Fidesz-KDNP színeiben, a többiek függetlenként. A Kaposvárhoz közeli község választói névjegyzékében 593-an szerepelnek. 

A Zala megyei Nemesszentandráson a korábbi polgármester, Szatai Tibor (független) halála miatt tartanak időközi választást. A polgármesteri posztért egyetlen független jelölt indul. A zalai település választói névjegyzékében 218-an szerepelnek.

 Szavazni reggel hattól este hétig lehet.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2018. december 02. 11:25
A szombathelyi választásról nem lehetett olvasni egy sort sem. Pedig megyeszékhely. Mi lett a végeredmény? Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!