Fidesz: A tét, hogy az európaiaké marad-e Európa

2019. április 15. 18:21

Rákosmentén beszélt Orbán Viktor hét pontjáról Dunai Mónika országgyűlési képviselő.

2019. április 15. 18:21

Az európai parlamenti (EP-) választás tétje, hogy az európaiaké marad-e Európa vagy bevándorlókontinenssé válik – jelentette ki Dunai Mónika fideszes országgyűlési képviselő hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten. A kormánypárti politikus abból az alkalomból nyilatkozott újságíróknak, hogy Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos, bevándorlásellenes programját támogató aláírásokat gyűjtött a XVII. kerületben.

Elmondta: tapasztalatai szerint a rákosmentiek is szeretnék biztonságos, független, a keresztény kultúra mentén fejlődő országnak tudni a jövőben is Magyarországot. A Fidesz abban bízik, hogy a magyar és az európai választók olyan vezetőket fognak május 26-án bejuttatni az Európai Parlamentbe, akik meg tudják őrizni Európa biztonságát, keresztény kultúráját – hangoztatta.

Hozzáfűzte: a Fidesz azt szeretné, hogy Magyarország olyan független nemzetállam legyen a jövőben is, ahol „gyermekeink biztonságban élhetnek”. Ezért arra kérnek mindenkit, támogassa az április elején a miniszterelnök által a bevándorlás megállításáért meghirdetett programot – mondta.

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pál Pusztai
2019. április 15. 22:41
Na itt van a menetrendszerű propaganda szöveg. Egy kicsi európa megvédése meg keresztény kultúránk őrzése. Mi védjük európát. Az senkit ne zavarjon , hogy egy 9,5 milliós elég elmaradott ország akarja megváltani most még csak európát de nemsokára talán az egész világot. Olyan ez a magyar kormány mint egy önképzavaros fiatalember. Őrület. ,
kunfia
2019. április 15. 19:59
A legnagyobb tét,hogy az Orbán család további pénzekhez jut-e. Kell naagyon a pénz,mert még a kisebb gyerekei nem állnak saját lábon,és az unokák is sokan vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!