Második világháborús robbanószereket találtak az Erzsébet téren

2019. július 24. 10:14

Az óriáskerék közelében dolgoznak a tűzszerészek, eddig egy szovjet repeszromboló gránátot és egy német csőrobbantó töltetet találtak a katonák.

2019. július 24. 10:14

Mintegy száz kilogrammnyi, különböző típusú második világháborús robbanótest került elő földmunkák során az V. kerületi Erzsébet téren szerda délelőtt – közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.

Gajdos Milán elmondta: az óriáskerék közelében 18 robbanótestet és 1 kilogramm robbanótest-maradványt találtak a tűzszerészek. A robbanótesteket a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére viszik, ahol később megsemmisítik azokat.

A korábban elrendelt, a gyalogosforgalmat érintő korlátozást feloldották.

Képünk illusztráció.

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. július 24. 20:50
"Az óriáskerék közelében dolgoznak a tűzszerészek, eddig egy szovjet repeszromboló gránátot és egy német csőrobbantó töltetet találtak a katonák." Elhiszem. Mert ha amerikai lenne, akkor azt nem említenék meg. Azt már nem merik. Az ellenségből fene nagy NATO "szövetséges" lett.
Locomotive
2019. július 24. 18:47
Úristen, mekkora dzsóint :D
0kosember
2019. július 24. 11:45
le dobták a bonbát! ez jó mert ha az igazi atóm bonbát dobják le lehet talán ase fog fel robani. meg kel kérni tankos ursula aszonyi katona nöt ne élesícse a zöd bonbát hanem ot ronabjon a brüszelitákba. migráncsok ensziták is ot vannak így a jó. halod Viktor szerinted is.
balbako_
2019. július 24. 10:59
És még mennyi lehet a földben....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!