„Társakat keresek” – Vlogger lesz Beer Miklós

2019. július 31. 11:59

Az augusztus végétől nyugdíjas püspök új utakat keres a Youtube-on.

2019. július 31. 11:59

„Nyugdíjba készülők” – kezdte egy kinyilatkozással Beer Miklós leköszönő váci megyés püspök első videóbejegyzésében. Majd arról beszél: : társakat keres a Youtube-on.

„Társakat keresek az együtt gondolkodásra” – adja meg a felütést új kezdeményezéséhez Miklós püspök, aki megyéspüspöki szolgálatát követően sem hagy fel az aktivitással, az emberség népszerűsítésével, a közjó szolgálatával.

„Egy kicsit merek hivatkozni Ferenc pápára” – fogalmaz óvatosan a katolikus főpásztor a Szemlélek szerint, s ebben a visszafogottságban bizonnyal sok fájó tapasztalat is benne foglaltatik. De Beer Miklós nem adja fel: „megkeresni a lehetőségeket”, „kilépni a templom falai közül”, „együtt gondolkodni”...

A püspök nem rejti véka alá: sajátos társkeresésének célja munkatársak megszólítása, megtalálása a hiteles kereszténység megvalósításához.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jereti
2019. augusztus 01. 22:57
Aki még ebbe is bele tud kötni, annak tényleg csak gratulálni tudok.
llnnhegyi
2019. augusztus 01. 11:13
Sátán tangóhoz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!