Megkezdte iskolakezdési segélyakcióját az Ökumenikus Segélyszervezet

2019. augusztus 27. 12:15

Ezer rászoruló gyermek kap idén minőségi tanszereket.

2019. augusztus 27. 12:15

Megkezdte a tanszercsomagok kiszállítását a rászorulóknak az Ökumenikus Segélyszervezet – közölte a szervezet kedden az MTI-vel. A segélyszervezet Iskolakezdés együtt! elnevezésű segélyakciójának célja, hogy szeptember elejéig ezer rászoruló gyerekhez juttassanak el tíz-tízezer forint értékű, minőségi tanszercsomagot. Mint írták, folyik a tanszercsomagok összeállítása, és a Magyar Posta közreműködésével megkezdődött a csomagok kiszállítása.

Hozzátették: ha így folytatódik az összefogás, tanévkezdésig idén is mind az ezer csomag eljut a magyarországi gyerekekhez, a segélyszervezet intézményeibe, a segélykérő családok otthonába. A kezdeményezést a 1353-as adományvonalon vagy az www.iskolakezdesegyutt.hu oldalon lehet támogatni, a nagyobb postákon pedig gyűjtőperselyekben adományozni.

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!