Környezetvédelmi főpolgármesteri biztost nevezett ki Tarlós

2019. szeptember 02. 15:00

A FŐKERT eddigi vezérigazgatója, Szabó József lesz a környezetvédelemért és zöldpolitikáért felelős főpolgármesteri biztos.

2019. szeptember 02. 15:00

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala közleményben adott hírt az új biztos kinevezéséről. A közlemény változtatás nélkül alább olvasható:

„Az utóbbi hónapokban ugrásszerűen szaporodott a favédelemmel és zöldpolitikával kapcsolatos, kissé demagóg, olykor hisztérikus kommunikációs megnyilvánulások száma. Részben ezért, de azért is, mert ezek a megnyilvánulások nem ritkán ellentétesek a Főváros érvényes, elfogadott klímastratégiájában, és zöldinfrastruktúra fejlesztési koncepciójában foglaltakkal, szükséges, hogy utóbbiak érvényesítése, és a hiteles kontroll egy kézbe kerüljön.

Ennek alapján Önt 2019. szeptember 2-i hatállyal határozatlan időre kinevezem a környezetvédelemért és zöldpolitikáért felelős főpolgármesteri biztosnak. Felhatalmazom egyben a fenti tárgykörben hozott intézkedések végrehajtásának folyamatos ellenőrzésével, nevemben az indokolt, gyors reakciók megtételével, valamint a különféle megnyilvánulásokra történő, a valóságnak megfelelő kommunikációval, a kommunikációs igazgatóval együttműködéssel.

A megbízás visszavonásig érvényes.”

(MTI-OS)

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2019. szeptember 03. 05:29
A szakmaiatlan fakitermelőként garázdálkodó FŐKERT eddig is az orránál fogva vezette ezt a pipogya Tarlóst.
öszödibeszéd
2019. szeptember 03. 05:24
A FŐKERT-es barom kinevezésével ugrott a Tarlósra leadandó szavazatom.
Rasdi
2019. szeptember 02. 15:25
Most nevetséges, kampányhúzás. Csaknem ennyire tetszett KG gitárjátéka?:))))))
kunfia
2019. szeptember 02. 15:23
:DDDDDDDDD Ez most végső vonaglásnak tűnik.Nagyon úgy fest,hogy Tarlós sem bízik már a tartósságban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!