Kiderült, ki lesz a kormánypártok nógrádi listavezetője

2019. október 03. 11:55

Barna János, a közgyűlés jelenlegi alelnöke követi Skuczi Nándort.

2019. október 03. 11:55

Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Közgyűlés elnöke vezeti a Fidesz-KDNP megyei közgyűlési listáját az október 13-i önkormányzati választáson – jelentette be csütörtökön sajtótájékoztatón Balla Mihály, a Fidesz nógrádi elnöke.

Balla Mihály elmondta: fontos szempont, hogy ki mennyit dolgozott a megyéért, az előző ciklusban végzett munkája alapján pedig természetes, hogy a kormánypártok listavezetője Skuczi Nándor. A képviselőjelöltek közül Barna János, a közgyűlés jelenlegi alelnöke, valamint Percsina Norbert, Laczkó Roland, Varga Béla, Meló Ferenc, Molnár Sándor, Rigó Dávid, Király Attila és Danyi Attila szerepel a lista első helyein.

Skuczi Nándort 2014 októberében választották a megyei közgyűlés elnökévé, azt megelőzően a Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatalának vezetője volt. Skuczi Nándor, aki egyben a Fidesz salgótarjáni elnöke, a 2014-es önkormányzati választáson is listavezető volt.

(MTI)
 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnahungaria
2019. október 03. 12:24
"...fontos szempont, hogy ki mennyit dolgozott a megyéért..." Akkor hogy-hogy nem MELÓ FERENC a listavezető? :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!