Országgyűlés: terítéken Varga Mihály javaslatai

2019. november 22. 07:14

A Tisztelt Házban társadalombiztosítási és versenyképességi javaslatokról tárgyalnak ma a képviselők.

2019. november 22. 07:14

Az ülés ötödik napja reggel 9 órakor kezdődik, a képviselők elsőként a Türk Nyelvű Államok Együttműködési Tanácsának magyarországi irodájáról szóló megállapodás kihirdetéséről tárgyalnak.

Ezt követően több további nemzetközi szerződés ratifikálásáról tartanak általános vitát, majd Varga Mihály pénzügyminiszter azon törvénymódosító javaslata kerül terítékre, amely a Versenyképesebb Magyarországért program egyes adóintézkedéseinek megvalósítását célozza.

Általános vitát tartanak a társadalombiztosítás ellátásaira jogosultakról, valamint ezen ellátások fedezetéről szóló törvényjavaslatról is, amelyet szintén Varga Mihály jegyez. Az Országgyűlés ma összesen tíz törvényjavaslatról tárgyal. A parlament jövő hétfőn fejezi be aktuális ülését.

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vainamoinen
2019. november 22. 08:03
A moslekellenzekre bizni az orszag jovojet? Varga es a kormany eredmenyeket tett az asztalra, az ellenzeki csurhe cirkuszt es inkompetenciat.
kunfia2
2019. november 22. 07:49
Szegény Orbán Lőrinc túl sok adót fizet,ha mérsékelni lehetne,az a NEMZET érdeke:DDDDD
JMoflicheque
2019. november 22. 07:18
Tárgyal a sok mindenre alkalmatlan megélhetési szavazógép. Őszintén szólva, mennyi tud érdemlegesen hozzászólni????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!