Schanda: A munkahelyeket meg kell védeni

2020. április 28. 20:21

Az államtitkár a bértámogatási programmal kapcsolatban elmondta: a kérelmeket a munkaadóknak a kormányhivatalokhoz kell benyújtaniuk, melyek gyorsan és automatikusan fogják azokat elbírálni.

2020. április 28. 20:21

A munkahelyeket meg kell védeni; a gazdaságvédelmi akcióterv célja, hogy legalább annyi munkahely jöjjön létre, mint amennyit a vírus tönkretett – erről beszélt az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára az M1 aktuális csatornán kedd este.

Schanda Tamás a bértámogatási programmal kapcsolatban elmondta: a kérelmeket a munkaadóknak a kormányhivatalokhoz kell benyújtaniuk, melyek gyorsan és automatikusan fogják azokat elbírálni. A bértámogatás a kieső munkaidő bérköltségének 70 százalékát finanszírozza majd. A kormány szerint nem segélyekre, hanem a munkahelyek megvédésére van szükség, illetve a munkahelyüket elvesztők számára minél hamarabb új munkahelyeket kell teremteni – mondta.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2020. április 28. 22:35
Minden oldal és minden médiaféreg nyomja a közhelyeket!!! Minek ez, nincs elég bajunk a vírussal??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!