Hétfőtől újra nyitva a Mezőgazdasági Múzeum

2020. június 18. 12:31

Földfogyatkozás Trianon 100 címmel csoportos képzőművészeti kiállítás nyílik a Vajdahunyadvár Galériában, június 22-én 14 órakor.

2020. június 18. 12:31

 

Június 22-én, hétfőn 10 órától ismét megnyitja kapuit a Mezőgazdasági Múzeum a nagyközönség előtt, szerepel az intézmény közleményében. A múzeumban Trianon századik évfordulójára emlékeznek. Ebből az alkalomból Földfogyatkozás Trianon 100 címmel csoportos képzőművészeti kiállítás nyílik a Vajdahunyadvár Galériában június 22-én 14 órakor.

Kiállításukban jelentős magyar képzőművészeket kértek fel Trianont értelmező alkotásaik bemutatására. „Hiszünk abban, hogy ez a válogatás számos megközelítést, értékelő feldolgozást ad majd vizuálisan és tapintható formában, egyedülálló élménnyel gazdagítva a befogadót, aki talán jobban el is mereng majd a kiállítás megtekintése után – fogalmaz a múzeum közleménye.

A kiállítást Nagy István agrárminiszter nyitja meg.

(MTI-OS)
 
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!