Romlott élelmiszert találtak a Pikó András által megbízott szolgáltatónál

2020. június 23. 10:52

Lecsapott a NÉBIH – írta meg a Hír TV.

2020. június 23. 10:52

A céget Pikó András a veszélyhelyzet utolsó napjait kihasználva, egy személyben, közbeszerzés nélkül bízta meg a kerületi közétkeztetés biztosításával. Indoklása szerint azért, mert az önkormányzat számára fontos, hogy a közétkeztetésben részt vevők jobb minőségű és kedvezőbb árú szolgáltatásban részesüljenek. A NÉBIH most mégis csaknem 32 kg kétes eredetű és lejárt szavatosságú élelmiszert talált a vállalatnál. A cégváltással kapcsolatban a Közbeszerzési Hatóság is vizsgálódik – közölte a Hír TV.

(Képünk illusztráció! A kép forrása: Agrárszektor)

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. június 24. 10:59
A Párt ökle mindenhol jelen van...:)
fraktoaster
2020. június 23. 22:42
Egyébként ki lepődött meg? Pikó hozza a saját igénytelen formáját. Gondolom lecsekkolta a kaját és mivel pont ilyen van neki otthon a hűtőben is, gondolta jó lesz...
Newman
2020. június 23. 20:34
Ezért is, felelősségre kell vonni, ÉS ELSZÁMOLTATNI!!! Vállalja a felelősséget, ha önkényesen, a többiek kizárásával döntött!!!
Janice
2020. június 23. 18:05
Pofátlanság ilyen képpel illusztrálni a cikket. Dolgoztam étteremben de ilyen cuccot az üzletvezető sehol nem tűrt meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!