Horváth Péter: Tíz-húsz iskolában zajlik digitális oktatás

2020. szeptember 10. 08:56

A Nemzeti Pedagóguskar elnöke szerint hatékonyabb úgy az oktatás, hogy csak abban az esetben állnak át digitális oktatásra, ha felüti a fejét a járvány az adott iskolában.

2020. szeptember 10. 08:56

„Tíz és húsz között van azon iskolák száma, ahol részlegesen – egy-egy osztályt érintve – digitális oktatásra kellett átállni a koronavírus-járvány miatt” – mondta a Nemzeti Pedagóguskar elnöke csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Horváth Péter közölte: mindent összevetve hatékonyabb úgy az oktatás, hogy csak abban az esetben állnak át digitális oktatásra, ha felüti a fejét a járvány az adott iskolában. „A mostani helyzet mindenkitől nagyobb fegyelmet kíván” – hangsúlyozta, hozzátéve, hogy sem a gyerekeknek, sem a tanároknak nem könnyű most. „A kormányzati ajánlásokat, amelyek például arra vonatkoznak, hogy az iskolák halasszák el ünnepségeiket, minden intézménynek saját magára kell értelmeznie, a szalagavató elhalasztásával kapcsolatban ugyanakkor nagy egyetértés látszik” – tette hozzá.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154
2020. szeptember 10. 14:43
Azért arra nem gondoltam, hogy egy ilyen névvel megáldott testületben valaki ne tudjon elszámolni 20 ig. De az is lehet senki se vette a fáradságot, hogy megerőltesse az agyát.
ellenforradaImár
2020. szeptember 10. 09:57
Holnap már többen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!