A parlament előtt akcióztak a fiatal DK-sok

2020. november 07. 14:46

Az abortusz betiltása ellen tüntettek, bár Magyarországon nem akarják betiltani. Ki érti ezt?

2020. november 07. 14:46
null

A DK ifjúsági szervezete a Parlament előtt tiltakozott A szolgálólány meséjéből ismerőssé vált ruhában, amit a történetben az elnyomott szolgálólányok hordanak – számolt be a DK ifjúsági szervezete a Facebook-oldalán.

„2010 óta mást sem hallunk a keresztény és konzervatív kormánypárti, legfőképp férfi politikusok szájából, hogy mi egy nőnek a kötelessége, hogy hogyan kell viselkednie egy asszonynak, hogy tele kell szülni, hol a Kárpát-medencét, hol a világot” – hangzik el a videóban. A beszéddel gyakran küszködő ifjú hölgy kijelentette, hogy „Orbánék egy lépésre vannak attól, hogy betilthassák az abortuszt, hogy a mi testünkön keresztül uralják le az egész világot”.

Ezek után felsorolta, mi fáj neki, bár ezt nehezen lehetett hallani az operatőr szuszogása és a háttérzajok miatt, de lényegében mindent felsorolt, amit szoktak Gyurcsány Ferenc pártjában. Dióhéjban: oktatás, demokrácia felszámolása, fiatalok, albérlet, diktatúra és minden is.

 

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TAVIROZSA
2020. november 10. 13:57
Hallgassátok vissza: "ORMÁNY KORMÁN"-t mond a rusnyaság !! :) :)
rókabácsi
2020. november 10. 11:38
nekik a nunájukat kéne betiltani! és minden megoldodna!
borsika
2020. november 09. 05:24
Ugyanezek gerjedeznek a BLM-re is, ha az a divat.
Sulammit
2020. november 08. 21:13
Ormány kormány :)))) Majd pár év múlva azért fogsz siránkozni, hogy nem kellesz senkinek, nem akar tőled senki gyereket, pedig te már nagyon szeretnél. Vagy azon, hogy kikapartattad magadból a gyerekeidet - fizettél, hogy megöljék - és már nem lehet. A másik lány csak pislogott, mint a miskolci kocsonyában a béka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!