Volt rendőrségi csúcsvezetőkre csapott le a kommandó Szlovákiában

2020. november 05. 09:01

A volt rendőrfőkapitányt is őrizetbe vették, zajlik a „polip” lefejezése.

2020. november 05. 09:01

Kora reggel óta vannak bevetésen a rendőrség különleges egységei – írta meg a Ma7.sk. A művelet az ország több pontján zajlik: célkeresztben a korábbi rendőrségi csúcsvezetők. Az aktuality.sk úgy tudja, a hajnali órákban az ország több pontján avatkozott be a rendőrség különleges műveleti egysége, a NAKA. Tibor Gašpar volt rendőrfőkapitány háza előtt legalább nyolc rendőrségi jármű parkolt le, az utcát lezárták. Ugyancsak a hatóságok célkeresztjébe került a NAKA korábbi vezetője, Peter Hraško.

A tvnoviny.sk arról ír, hogy a Vám- és Pénzügyőrség korábbi vezetője, Bernard Slobodník lévai otthonánál is megjelentek a rendőrség különleges egységei, mint ahogy vélhetően őrizetbe veszik a rendőrség korrupcióellenes egységének korábbi vezetőjét, Robert Krajmert is. Mindkettejüket az Isten malmai fedőnevű akció keretében vették őrizetbe – írják.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2020. november 05. 10:01
Most már csak az a kérdés, hogy ez jó hír-e, vagy rossz? Valóban rossz zsarukat tartóztatnak le a jó zsaruk, vagy fordítva?
alter_ego
2020. november 05. 09:42
Nálunk is ráférne egy totális vizsgálat a '90-es évek ügyeire!
Zakar ZoItán BéIa
2020. november 05. 09:10
Ott nincs Polt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!