Az Igazgyöngynek gyűjtenek az SZFE hallgatói

2020. december 30. 12:10

A megjegyzés rovatban a legtöbb utalás mellett ez volt: FreeSZFE.

2020. december 30. 12:10
null

Azért karácsony után le szokott csendesedni a támogatások száma….most azonban nem várt mozgásokat láttunk a számlánkon. A megjegyzés rovatban pedig a legtöbb utalás mellett ez volt: FreeSZFE” – számolt be közösségi oldalán L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány alapítója és szakmai vezetője, valamint az Igazgyöngy Alapfokú Művészet Iskola igazgatója, írta meg a Színház Online.

Már tegnap olvastam, hogy az SZFE közössége gyűjtést rendez, mert szeretnék megduplázni a Magyar Hang „Év embere 2020” díjjal járó 100 ezer Ft-ot, amit az Igazgyöngynek utaltak át. Ezt is meghatódva olvastam, de azt nem reméltem, hogy ez ekkorává nő… Eddig 52 utalás érkezett tőlük, összesen 407 500 Ft. Hát micsoda közösség ez? Azt, hogy okosan szervezett, a szabadság mellett elkötelezett, bátor csapat, azt eddig is tudtam, láttam, megtapasztaltam. Azt is tudtam, és ezt a tegnapi díjfelajánlásuk is megerősítette bennem, hogy odaforduló, szolidáris, igazságosabb társadalmat akaró közösség. Tegnap azt írtam, hogy megfejelték az erkölcsi magasságukat azzal, hogy átutalták a díjat… aztán jött ez a másik történet. Ami ezt még inkább fokozza. Hiszen tegnap még egy ölükbe pottyant, nem várt díj összegét adták át nekünk, ma pedig a sajátjukból adtak. Ők, akiknek most anyagilag sem lehet egyszerű” – fogalmaz L. Ritók Nóra.

(Színház Online)

Kép forrása: SZFE HÖK Facebook-oldala

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2020. december 31. 13:33
Egy kis napi ripacskodas !
szürkeSzarvas
2020. december 31. 11:59
#fuckSzfe #fuckAscher Cafe #fuck zsidovicsaft.
Mikediver
2020. december 30. 22:03
Libsik egymást támogatják, díjazzák, eddig is így volt, semmi érdekes.
ttreerp
2020. december 30. 20:37
Szerepelni akarnak mindössze. Tavaly mennyit adakoztak ? Jövőre mennyit fognak ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!