Otthon született Borsod megye első idei babája

2021. január 02. 16:16

Lakatos Alen Ruben a hetedik gyermek a családban.

2021. január 02. 16:16

Aszalói otthonában született meg 2021 első borsodi babája, Lakatos Alen Ruben – adta hírül a Borsod Online. A 3190 gramm súllyal és 51 centiméter testhosszal született Alen Ruben a hetedik gyermek a családban. 

Az édesanya magzatvize hajnalban folyt el, de a szülők ekkor még nem akartak bemenni a kórházba, viszont hamarosan megérkeztek a fájások is. „Amikor beindult a szülés, azonnal szóltam az édesanyámnak, hogy jöjjön gyorsan, ő tudta mit kell csinálni. De minden simán ment, nem volt semmi komplikáció. Amikor a baba megszületett, a feleségem hasára fektettem, mást nem tudtam tenni” – idézi a lap Lakatos Józsefet, az édesapát. 

A szülést követően a babát és az édesanyát is a megyei kórházba szállították. A borsodi megyeszékhelyen egyébként egy ikerpár született először január elsején, hét óra után nem sokkal.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vip era
2021. január 03. 16:06
A véleményedért,mint ahogy senki véleményéért nem haragszom. Az én véleményem szerint az ilyen álmodozó,idealisták mint Te,jelentik a legnagyobb veszélyt Európára. Ha elvhű vagy ,bevállalsz egy évet Alen Rubenékkel közös lakókörnyezetben.Utána beszélhetünk a témáról újra.
llnnhegyi
2021. január 03. 15:00
Sok boldogságot kívánok az új jövevénynek,emberkének!
vip era
2021. január 03. 09:42
Előbb vagy utóbb, ez ügyben is félre kell tenni a PC beszédet,és ki kell mondani kormányszinten is,hogy a MINŐSÉGI gyermek vállalást és nevelést szabad szponzorálni.
jánosbácsi
2021. január 02. 23:03
Kezd beérni Novák Katalin áldozatos munkája. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!