Megbüntette Bayer Zsoltot a Facebook

2021. március 11. 12:37

„Sorozatos közösségi alapelvek megsértésére” hivatkozva három napig nem írhat bejegyzést, és kommentet a publicista.

2021. március 11. 12:37
null

Értesüléseink szerint egy januári bejegyzése miatt tiltották le Bayer Zsoltot a Facebookról három napra, melyben az általunk is megírt szemlére reagált, a következőképpen: 

„Sztálin, Mao és Pol Pot szégyenükben összebújnak a pokolban. Nem tudtak ők semmit a vélemény- és ízlésdiktatúráról. Bizony, haladóék ma már ott tartanak, hogy a Reszkessetek betörőkből is kiszerelnék Trump két másodpercét.”

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mzperx75
2021. március 12. 11:43
54ezres (nem) politikai csoportom van a Face-en. Elérhetőség Jan 13. óta le van tekerve, Gyűlölet beszéd, gender miatt. (amúgy visszamenőleg egy 1.5 éves hozzászólás, és poszt miatt, ami mellékesen teljesen ártatlan) Amúgy elég szigorú szabályok vannak a csoportomban érvényesítve, ennek ellenére le vagyunk tekerve. Ez van.
rókabácsi
2021. március 12. 08:58
a faszbuk egy hazugság áradat!
simonvitéz
2021. március 11. 20:51
Én megmondom őszintén, örülök ennek. Mégis mi a farkot keresünk mi egy kő libsi, kő globalista, kő nemtetállam ellenes tech óriás honlapján? Netán a jövő generációt próbáljuk meggyőzni arról, hogy már megint utopisztikus elképzelésekkel kábítják őket? Ne vicceljunk már!
Highlander07
2021. március 11. 19:08
Engem ez nem érint, mint facebook felhasználót, ugyanis SOHA nem a facebookról tájékozódom politikai témákban... van olyan hülye, aki igen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!