Juszt: A határon túliak milyen összegű járulékot fizetnek?

2021. március 26. 08:55

Aki nem határon túli, az már nem is számít? – teszi fel a kérdést a baloldali megmondó.

2021. március 26. 08:55
null

Juszt László a társadalombiztosítási járulékról filozofált Facebookon. Egy MTI-idézettel kezdett:

„Március 10-i adatok szerint 55 ezren tartoztak több, mint 6 hónapnyi tb-járulékkal, közölte Tállai András a parlamentben. Egy tavaly elfogadott törvény szerint azok, akik 6 hónapig nem fizetik a havi 8 000 forintos társadalombiztosítási járulékot, elvesztik az ingyenes egészségügyi ellátást."

Utána Gulyás Gergellyel folytatta:

„Ezt a gondolatot folytatta a kormányinfón Gulyás Gergely: »Hogy venné ki magát az, hogy mások helyett Ön fizeti az egészségügyi ellátást?«”

Végül levonta saját, külföldi honfitársait érintő következtetéseit:

„Való igaz! De igazítson már el valaki! A határon túliak – akik itt kaptak/nak oltást, egészségügyi ellátást – milyen összegű járulékot fizetnek a magyar Társadalombiztosításnak? Nem értem! Aki nem határon túli, az már nem is számít?  És akkor a nyugdíjról most szó se essék...”

Kép forrása: Juszt László Facebook-oldala

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cserei
2021. március 27. 21:41
Rahadj meg disznó!
Paskai
2021. március 26. 21:16
Egy kgb besúgó pofázik. Séta, hazaáruló!
Highlander07
2021. március 26. 19:12
A kurva anyád, te szemét!!!!!!!!! Az egyetemet költségtérítésesen végeztem, nyelviskolát (és még más tanfolyamot is) szintén Magyarországon! Fizettem eleget idióta, ha már erről van szó! Mehetsz a kurva anyádba juszt, ahogy mondtam!!!!!!!!!!!!!!!!!
tolan
2021. március 26. 19:10
Kilőni ezt a parasztot, és az orgoványi erdő jeltelen tömegsírjába elföldelni!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!