Kereskedelmi Szövetség: Az áruellátás bőséges és folyamatos

2021. március 04. 15:47

Vámos György főtitkár szerint nincs szükség többletvásárlásra.

2021. március 04. 15:47

„Elsődlegesnek tartjuk a járvány elleni védekezést, első az emberek egészsége – teljes mértékben elfogadjuk a kiskereskedelmi üzletek bejelentett korlátozását” – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára. Vámos György főtitkár szerint az élelmiszer-ellátásban semmilyen zavar, fennakadás nem várható, hiszen az alaptermékek üzletei, az élelmiszerboltok továbbra is változatlanul elérhetők lesznek Magyarországon.

Kezdeményezték a döntéshozóknál, hogy a bezárás alól legyenek kivételek: a munkaeszközöket kínáló boltok, a home office-hoz szükséges híradástechnikai üzletek, az állateledel-kereskedők, az otthoni karbantartáshoz szükséges barkácsboltok és a mezőgazdasági alapanyagokat kínáló egységek.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2021. március 04. 17:33
Az állateledel is élelmiszer,így nyitva kell maradnia.
kunfia
2021. március 04. 17:32
Akkor jövő héttől ingyenes a gyerekes családoknak az internet,vagy ebben is hazudott a főtolvaj?
még fokozza
2021. március 04. 16:06
Az egészségügyet ötezer dolgozó hagyta ott a héten. A kormány tehetne valamit a kereskedelmi dolgozókért, mielőtt minden összeomlik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!