Zacher: Drámai, amikor a kórteremben szinte mindenki a gyerekem lehetne

2021. március 24. 15:48

A toxikológus Bolgár György vendége volt a Klubrádióban.

2021. március 24. 15:48
null

„Tényleg nagyon nagy gáz van” mondta Zacher Gábor, a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában.

A toxikológus szerint a dolgozók még tartják magukat, de újabb és újabb emberekre lenne szükség a betegellátásban. „Azt gondolom nincsen olyan egészségügyi intézmény, amely ne várná szívesen az önkénteseket” – mondta a személyi állomány kapcsán.

Zacher Gábor is úgy gondolja, hogy a tömeges oltás lehet a kulcs a járvány elleni védekezés kapcsán. Megjegyezte, – utalva a kínai-kanadai CanSino, valamint az AstraZeneca-licensz alapján Indiában gyártott CoviShield vakcinákra – hogy hamarosan már nem öt, hanem hét oltóanyag áll majd rendelkezésre. 

Drámainak nevezte azokat az alkalmakat, amikor olyan kórterembe lép vizitelni, ahol az ott fekvők mindegyike akár a gyereke is lehetne. A járványhelyzettel, és a halálozásokkal kapcsolatban hozzátette: „Megszokni nem lehet, belefásulni pedig nem szabad”.

Az interjú végén Zacher Gábor nyomatékosan kért minden hallgatót, hogy a húsvétot a legszűkebb családi körben ünnepeljék.

Kép forrása: YouTube

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. március 25. 16:04
Ferkó lenne kormányon a betegeket ég alá kirakatná bezáratta kórházak miatt
zakar zoltán béla
2021. március 25. 10:04
passz
Ben Jeremiah
2021. március 25. 07:44
Akkor ne menj orvosnak... Vagy legfeljebb bőrgyógyásznak. Aki szar állapotban lévő betegekkel találkozik (trauma, intenzív...) az nap mint nap olyan kórtermekkel találkozik, aki apja, testvére vagy gyereke lehetne. De nem kelti a hangulatot, hanem megteszi amit tud, egy kicsit többet is. De hát ezzel lehet jól haknizni. (Pedig Zacher kifejezetten normális volt, amíg nem szippantotta be a média.)
nyugalom
2021. március 24. 20:28
Bolgar et! Zacher utja a dk-hoz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!