A Nemzeti Színház Hajóorrában emlékeznek Törőcsik Marira

2021. április 16. 16:59

Itt róhatja le mindenki kegyeletét Törőcsik Mari előtt 2021. április 16. 17 órától 21 óráig, a továbbiakban pedig a hét minden napján 10 és 21 óra között.

2021. április 16. 16:59
null

A Nemzeti Színház Hajóorrában felállított emlékhelyen a mai napon (2021. április 16.) 17 órától 21 óráig, a továbbiakban pedig a hét minden napján 10 és 21 óra között róhatja le kegyeletét mindenki Törőcsik Mari előtt – írja a Nemzeti Színház közleménye. A Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő kedvence a sárgarózsa volt, ezzel a virággal emlékezhetnek rá.

Kérjük a tiszteletüket tevőket, hogy a Nemzeti Színház Hajóorrát a Soroksári út felől kijelölt útvonalon közelítsék meg”

– írják. 

A járványhelyzet miatt arra kérik az emlékezőket, hogy miután lerótták kegyeletüket, a tömeg elkerülése érdekében a Duna felőli oldalon, a Nemzeti Színház parkolójának irányába távozzanak.

Nyitókép: MTI/MTVA/Zih Zsolt

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. április 16. 18:46
Én ezzel a rovom le a kegyeletemet, tiszteletemet Törőcsik Mari előtt. Nagyon szerettem ebben mesében, ahogy alakította a boszit. Örülök, hogy az unokája ezzel búcsúzik szeretett nagymamájától. Törőcsik Mari unokája, Járai Máté is szeretett volna megemlékezni szeretett nagymamájáról a közösségi oldalán. Máté egy felvételt tett közzé az Instagram-oldalán, amelyen egy kettejükről készült közös képet láthatunk, míg a videó alatt Lázár Ervin: Szegény Dzsoni és Árnika könyvének egyik részletét hallhatjuk Törőcsik Mari felolvasásában. „Tudod, kis Dzsoni, seprűnyélen lovagolni is jó volt, denevérként röpködni is jó volt, viharként száguldani se volt kutya, de hogy te ilyen bizalommal meg szeretettel mosolyogsz rám, azt semmiért nem adnám!” – hallgató a videófelvételen. https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/torocsik-mari-meghalt-jarai-mate-bucsu-gyasz/nt1pyyw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!